Biografklub Danmark - nu med ekstra fordele

Klubben udvider tilbuddene (advertorial)
Billede
(© Gud taler ud/Martin Dam Kristensen)

Biografklub Danmark er naturligvis primært en biografklub, men som noget nyt får du med et medlemskab en række ekstra fordele, der ikke alle er relateret til filmens verden. Der er tale om specielle rabatter på bøger og kulturtilbud, vennebilletter til film samt konkurrencer.

Forpremierer på 6 film i sæsonen til halv pris med ledsager
Som noget ganske særligt kan du invitere en ven i biografen og se filmen Gud taler ud til halv pris. Man kan benytte sig af tilbuddet, hvis man ikke allerede er medlem af klubben og registreret på Biografklub Danmarks hjemmeside.

Bøger til helt uhørt favorable priser
Som medlem kan man også få to bøger til under halv pris. Med tilbuddet kan du købe bestsellerforfatteren Paula Hawkins nyeste bog ’Det dybe vand’ og den nervepirrende ’Kvinden i toget’. Prisen for begge bøger er kun 200 kr. inkl. forsendelse! Medlemmer af Biografklub Danmark sparer dermed 400 kr.

Kulturtilbud - spar 20 % på Skatteøen i Tivoli
Biografklubben byder også på rabat på Mastodonternes familiemusical ’Skatteøen’ i Tivolis Koncertsal i efterårsferien. Det elskede eventyr om den modige dreng Jim, som får fat i et sjældent kort over Skatteøen, vækkes til live i en eventyrlig forestilling for hele familien. ’Skatteøen’ er Danmarks mest populære musical nogensinde. Sebastian har skrevet musikken, og mange vil kunne nynne med på de store, udødelige hits som "Fuld af Nattens Stjerner", "Ostesangen" og "Det Sorte Tegn". Med i billetten er selvfølgelig adgang til Halloween i Tivoli. Fra den 12.-22. oktober 2017 i Koncertsalen i Tivoli.

Af andre nye fordele er der fx lodder med spændende præmier, konkurrencer om rejser, fribilletter, dvd’er og meget andet.

Læs mere på Biografklub Danmarks hjemmeside.