Cookie- og Privatlivspolitik
Se Dunkirk som Christopher Nolan anbefaler det

Se Dunkirk som Christopher Nolan anbefaler det

Du kan stadig nå visninger i IMAX og 70mm

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Krigs-thrilleren Dunkirk er siden sin premiere i juli blevet set af små 200.000 danskere og har fået fremragende anmeldelser.

Instruktør Christopher Nolan anbefaler selv, at man ser filmen i 70mm eller IMAX og beskriver oplevelsen af disse formater som ”virtual reality uden brillerne”.

Du kan stadig nå at se 'Dunkirk' i det format, Nolan har skabt filmen til, i udvalgte biografer i København og Aarhus.

Se Dunkirk i IMAX: København, Aarhus
Se Dunkirk i 70mm:
København

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Fjok

Som filmelsker og trofast biografgænger, i mere end 35 år, ærgrer jeg mig over at, der stadigvæk kun er et fåtal af Danske biografer, der har investeret i de nye flotte formater, som f.eks iMAX, når nu der efterhånden er flere og flere film, der anvender dette nye format, når de skydes. Det burde være mere tilgængeligt, og ikke kun for de 2 store byer i DK, men også i de større provinsbyer. Hvorfor skal så relativt stort antal publikummer, snydes for og få en fulde oplevelse, ene og alene, fordi man ikke bor "det rigtige sted"..?? Det kan ikke være meningen, og indtil der rykkes på området, vil jeg hellere spare de penge, men dermed også undvære og komme i biffen, for at se en film som f.eks Chris Nolan`s nye "Dunkirk" :-(
Hermed en kæmpe opfordring til de provinsielle biografer, om lige og komme lidt ind i kampen, for så hjælper i også jer selv, med at beholde de af os, der trods alt stadigvæk tror på, at film skal ses i biffen.
VH Thomas

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Piauser/709359
Piauser/709359

Stemte på schindlers list

5 timer siden
Sarahuser/765734
Sarahuser/765734

Schindlers liste da det er en film man ikke har lyst til at se igen, men alligevel anbefaler andre at se, hvis de er gået glip af dette mesterværk!

5 timer siden
Camie

Selvom der er flere gode kandidater i dette år, som bliver det uden tvivl den, der vinder.

9 timer siden
Adrian

David Ayer havde dog heller ikke mere end 5 uger til at komme med et manuskript og Warner Bros var skyld i filmens karakterer og tone endte som de

11 timer siden
Adrian

Synes at Batman v Superman (Ultimate Cut) er bedre, efter at have set den flere gange.

11 timer siden

Aktive debatter