Cookie- og Privatlivspolitik
Unik forpremiere: Mød Danmarks nye modige filmskabere

Unik forpremiere: Mød Danmarks nye modige filmskabere

SVEND17 viser Mens vi lever 

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Torsdag den 31. august vil to af dansk films mest lovende nye talenter, instruktør Mehdi Avaz og manuskriptforfatter Milad Avaz, præsentere deres debutfilm Mens vi lever hele to måneder før premieren i Scala Biografen i Svendborg.

Dramaet handler om fire unge mennesker, hvis skæbner flettes sammen af en fatal ulykke, og Sebastian Jessen fra tv-serien 'Heartless' spiller hovedrollen over for navne som Nicolas Bro, Charlotte Munck og Henrik Prip samt de unge skuespillere Julie Christiansen, Julie Brochorst Andersen og Nikolaj Groth.

Filmen, der er inspireret af autentiske begivenheder, skiller sig ud fra de sædvanlige danske produktioner, da de to brødre har produceret dramaet helt uden om det etablerede system og ved hjælp af bemærkelsesværdigt gåpåmod selv skaffet kapital til filmen, der imponerede pressen ved dette års Cannes-filmfestival.

Forpremieren den 31. august vises som del ad SVEND17 og er den første publikumsvisning i Danmark.

Efter filmen vil der være en Q&A med instruktør Mehdi Avaz og manuskriptforfatter Milad Avaz, så arrangementet er samtidig en unik mulighed for enhver filmelsker eller aspirerende filmskaber for at få indsigt i, hvordan Avaz-brødrene udfordrede de traditionelle gange indefor filmbranchen og "bare gjorde det".

Visningen sker i Scala Biografen i Svendborg med rød løber fra kl. 17:30 og filmstart kl. 18:00 - køb dine billetter her.

Mens vi lever får dansk premiere den 26. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

men der er faktisk muligheder, hvor Jabba er omdrejningspunktet, dog ikke som hovedrolle, og for gud skyld ikke det CGI monster vi fik at se i epis

8 timer siden
DJN
DJN

er det sjovt at se, at så mange vælger The Green Mile.

11 timer siden
Carsten Gottliebuser/133896
Carsten Gottliebuser/133896

ja som en der er i Waves stort set hver dag så er det tiltrængt at der er åbnet denne biograf så kommer jeg da til at se flere film end jeg har gjo

14 timer siden
Jacob

Jeg tror at de nærmest bare kaster en masse bolde op, og ser hvilke idéer som virker bedst.

15 timer siden
Horsi

Jeg gider ikke se noget sådan. Jeg har aldrig syntes at Jabba var en specielt spændende karakter.

15 timer siden

Aktive debatter