6 store film ændrer premieredato

Kvindelige superhelte og slemme drenge
Billede
(© Bad Boys/Sony Pictures)

Sony Pictures har via Deadline offentliggjort en række ændringer i deres premiereprogram af kommende film.

- Mest bemærkelsesværdigt er, at Bad Boys 3 mangler på premiereoversigten. Filmen skulle ellers have haft amerikansk premiere den 9. november 2018, men er nu helt fraværende. Will Smith er dog efter sigende stadig tilknyttet projektet, og der bliver arbejdet på et manuskript, så helt aflyst er action-fortsættelsen ikke.

- Til gengæld har Sherlock-komedien Holmes and Watson overtaget datoen den 8. november. Will Ferrell og John C. Reilly spiller det klassiske makkerpar i en film med ret store navne i birollerne.

- Sony har også nyt fra superheltefronten, og Silver & Black omhandler to kvindelige karakterer hentet fra Spider-Mans tegneserieunivers: Silver Sable og Black Cat. Filmen får premiere den 7. februar 2019.

- Barbie, der for nylig mistede sin hovedrolle og måske fik en ny i form af Anne Hathaway, rykker til 9. august næste år.

- Sicario 2: Soldado overtager premieredatoen fra 'Barbie' den 29. juni næste år, men afventer det danske premieretidspunkt. Action-thrilleren har Josh Brolin og Benicio Del Toro i hovedrollerne, mens Emily Blunt fra etteren ikke længere er at finde på rollelisten.

- Anden Verdenskrigs-dramaet The Nightingale, der er baseret på en roman af Kristin Hannah, rykker et halvt år fra august 2018 til 24. januar 2019.