Magisk cirkus slutter sig til Fantastiske skabninger 2

Nye detaljer om J.K. Rowling-efterfølgeren
Billede
(© Fantastiske skabninger... og hvor de findes/Warner Bros.)

Warner Bros. har offentliggjort en synopsis til filmen Fantastiske skabninger... og hvor de findes 2, der endnu mangler sin endelige titel.

Derudover afslører filmselskabet, at Claudia Kim, William Nadylam, Ingvar Sigurdsson, Olafur Darri Olafsson og Kevin Guthrie tilslutter sig skuespiller-ensemblet i efterfølgeren.

Plottet tager sit udgangspunkt i år 1927, hvor den onde troldmand Gellert Grindewald (Johnny Depp) flygter fra fængslet for at samle sin hær af følgere, som tror på hans mørke planer om at undertrykke ikke-magiske væsner.

Det er nu op til Albus Dumbledore (Jude Law), med hjælp fra sin tidligere elev, Newt Scamander (Eddie Redmayne), at finde den løsslupne forbryder. Dumbledore og Grindewald er tidligere venner, så der er meget på spil i troldmandsverdenen.

Modsat den første film, der foregik i USA, finder efterfølgeren sted i Paris og London, hvor vi bl.a. møder et magisk cirkus. Claudia Kim spiller en af cirkusartisterne, mens Olafur Darri Olafsson styrer manegen.

Udover de nye navne vender Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller og Zoe Kravitz fra etteren tilbage til J.K. Rowlings univers, der, som de fleste ved, er forhistorien til Harry Potter-filmene.

Fantastiske skabninger... og hvor de findes 2 får premiere den 15. november 2018.