5 film du skal se i august

Månedens mest ventede film
Billede
(© The Dark Tower/UIP)

Det er sjældent, at der er hele tre kommende film med et gennemsnit over 90 % på én måned, men det er tilfældet i august.

Brugerne på kino.dk glæder sig nemlig usædvanligt meget til en Pixar-efterfølger, en science fiction-film og en Stephen King-filmatisering med dansk instruktør. Men også Erik Clausens nye drama og en dæmonisk dukke har fundet vej til månedens mest ventede film.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget brugerne glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks. Valgmulighederne findes øverst på hver filmprofil.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme!

1. Biler 3 (92 %)
Spørg et hvilket som helst barn over to år, om de kender Lynet McQueen, og de vil utvivlsomt rulle med øjnene og svare: "Hvad tror du selv?" Pixar er klar med deres tredje film om de populære, talende køretøjer, der denne gang får konkurrence fra en ny lynhurtig model.

2. Valerian and the City of a Thousand Planets (91 %)
Den franske instruktør Luc Besson har været fan af Linda og Valentin siden barndommen, og nu bringer han tegneserien til live. Filmversionen handler om to de tidsrejsende agenter, der sendes på en farefuld mission ud i rummet for at afsløre en dødbringende hemmelighed.

3. The Dark Tower (90 %)
Første bind af Stephen Kings monumentale værk 'The Dark Tower' filmatiseres med danske Nikolaj Arcel ved roret og Idris Elba og Matthew McConaughey på rollelisten. Genreblandingen af western, action, science fiction og gys gør os kun yderligere nysgerrige på filmen.

4. Aldrig mere i morgen (87 %)
I Erik Clausens seneste film spiller instruktøren selv hovedrollen som kunstneren Thorvald, der mødes af en engel, efter hans hjerte holder op med at slå. Englen giver ham en sidste chance for at gå rundt blandt de efterladte og overvære den overraskende udvikling efter hans død.

5. Annabelle 2: Skabelsen (85 %)
Den besatte dukke fra Nattens dæmoner har allerede haft sin egen film, men i 'Annabelle 2: Skabelsen' bliver det uhyggelige legetøjs oprindelse afsløret. Gyseren er instrueret af manden bag den effektive genrefælle, Lights Out.