Paprika Steen versus Hella Joof

To af dansk films største navne i kamp om 2018
Billede
(© Applaus/Nordisk Film)

De tidligere kolleger fra 'Lex og Klatten', Paprika Steen og Hella Joof, er klar med hver deres danske film i slutningen af 2018. Der er dermed lagt op til direkte dyst om publikums gunst for de to populære filmskabere.

Ifølge pressemeddelelser fra Nordisk Film, der står bag begge produktioner, skal Paprika Steen instruere sin tredje film, som får titlen Med hensyn til julen...

Filmens fokus bliver på julen hos en moderne sammenbragt families med tre søskende, ægtefæller, børn, mormødre og hunde. Paprika Steen omtaler selv filmen som værende et drama med komiske overtoner, og hun spiller selv rollen som værtinde.

Med hensyn til julen… får passende premiere i slutningen af 2018.

Hella Joof/Rolf Konow

I det andet ringhjørne finder vi Hella Joof, der følger op på sin succeskomedie, All Inclusive, ved at have givet genvalg til holdet bag filmen.

Det sker med en ny komedie, med titlen Happy Ending, og som har Birthe Neumann og Kurt Ravn i hovedrollerne som Helle og Peter, der ikke er helt enige om, hvornår de skal gå på pension.

Arbejdsnarkomanen Peter ønsker ikke at dandere den med golf og rejser, og snart går de fra hinanden. Snart ser det tidligere par sig selv på hver sin rejse, men kan de undvære hinanden efter alle disse år?

Happy Ending er planlagt til biografpremiere den 25. juli 2018.