5 film du skal se i juni

De mest ventede film denne måned 
Billede
(© UIP)

Hvad får man, hvis man blander en minion, en transformer, en rapper og en amazonekriger iført røde badebukser? Månedens 5 mest ventede film selvfølgelig!

Du kan som kino.dk-bruger fortælle, hvor meget du glæder sig til at se en kommende film. Du finder buzz-o-meteret med valgmuligheder fra ”Aldrig i livet” til ”Filmen jeg SKAL se ”øverst på hver filmprofil.

I juni har disse fem film scoret de højeste buzz-tal og kan dermed kaldes de film, vores brugere ser mest frem til.

Er du uenig? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme!

All Eyez on Me (92%)
Biografisk drama om West Coast-rapperen Tupac Shakur, der med sit Death Row Records var del af en større fejde med hip hop-miljøet på Østkysten. Filmen følger musikerens liv og karriere kronologisk frem til hans død, da han blev skudt i Las Vegas i 1996.

Grusomme mig 3 (91%)
Eks-skurken Gru er tilbage og denne gang skal han håndtere en hidtil ukendt tvillingebror. Begge - inklusiv de hjælpsomme Minions - får mere end travlt, da en falleret popsanger springer ud som superskurk. Animationsfilmen er den fjerde i det gule univers.

Baywatch (91%)
De røde badebukser har aldrig siddet strammere, end de gør på Dwayne Johnson og Zac Efron i rollerne som to excentriske livreddere, der forsøger at redde deres bugt fra miljøkriminelle. Filmen er mere komedie end en decideret genindspilning af 90er-serien.

Transformers: The Last Knight (90%)
Michael Bay smadrer jordkloden for en femte gang. Denne gang er robotbilerne i krig med menneskeheden som følge af, at lederen Optimus Prime er væk. Mark Wahlberg fortsætter sin rolle fra Transformers: Age of Extinction.

Wonder Woman (87%)
Superheltene har endelig fået en værdig solofilm med en kvinde i front, og ikke hvilken som helst kvinde. Amazonekrigeren Wonder Woman hører til de gamle klassiske helte side om side med Superman og Batman, og de første reaktioner på filmen er KAPOW!