Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #37

Superfredag #37

Spider-Man, Deadpool og ret meget Guardians of the Galaxy

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

- Marvel Studios har hyret Anna Boden og Ryan Fleck til at instruere Captain Marvel. Variety skriver, at instruktørparret bag indie-dramaet Half Nelson skal sørge for, at Brie Larsons mægtige superhelt bliver transformeret ordentligt til det store lærred.

- E! Online har udsendt et afslørende billede af Paul Bettany og Elizabeth Olsens karakterer, Vision og Scarlet Witch, i en hed omgang kysseri. Scenen kommer til at finde sted i Avengers: Infinity War.

E! Online

- Der er også kommet et nyt billede fra Spider-Man: Homecoming via Empire Magazine. På billedet udfører Peter Parker (Tom Holland) et af sine velkendte kæmpehop.

Empire Magazine

- Variety har talt med instruktøren Joss Whedon om, hvem der skal spille hovedrollen i hans kommende Batgirl. Whedon afslørede, at han ikke nødvendigvis vil caste en stor stjerne som superhelten, men derimod vil kigge efter et ukendt talent, som passer perfekt til rollen.

- Guardians of the Galaxy Vol. 2 får biografpremiere i næste uge, og der er allerede flere trailers og marketingmateriale ude fra filmen. Senest har Marvel Studios sendt en række nye billeder på gaden gennem Entertainment Weekly, som bl.a. viser hele holdet samlet – og afslutningsvist går bag kameraet med et foto af James Gunn, der instruerer Michael Rooker iført blå Yondu Udonta-ansigtsmaling.

Entertainment Weekly

Entertainment Weekly

Entertainment Weekly

Entertainment Weekly

Entertainment Weekly

Entertainment Weekly

Entertainment Weekly

Entertainment Weekly

- James Gunn har i øvrigt afsløret på Twitter, at 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' får hele fem små scener efter rulleteksterne. Det er mere end nogen anden Marvel Studios-film.

- Lidt mere 'Guardians', hvor to nye klip har ramt nettet.
- Josh Brolin skal spille mutanten Cable i Deadpool 2. Skuespilleren har lagt et billede af forberedelserne til rollen op på sin Instagram-profil.

Et opslag delt af Josh Brolin (@joshbrolin) den

- Apropos 'Deadpool 2', så afslører BlackFilm, at Leslie Uggams vender tilbage som Blind Al. Karakteren, som Wade Wilson har et ret særligt forhold til, var med i nogle af etterens sjoveste scener, så det kan næsten kun blive en succes at have hende med igen.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Thomas

Mon ikke at Deadpool lader en bemærkning falde i filmen om at Brolin spiller begge karakterer. Så vidt jeg husker er både Thanos og Deadpool forelsket i Døden (som er en kvindelig karakter i Marvel universet). Derfor har Thanos gjort Deadpool udødelig, for at holde dem adskilt. Men da Thanos er en del af MCU. bliver han sikkert ikke engang nævnt ved navn.

Men det er fint med mig. Ryan Reynols har jo spillet 3 forskellige karakterer i Marvel film. Deadpool i Deadpool, vampyrjæger i Blade 3 og så en karakter der udgav sig for at være Deadpool i Wolverine 1. (Men lad os bare glemme alt om den).

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Et stærkt makkerpar med en kvindelig halvdel til 'Captain Marvel' er super godt nyt.

Man må sige at Vision og Scarlet Witch er kommet videre siden 'Civil War', og den udvikling harmonerer med tegneserierne.

Lidt bekymret for Spider-Man i MCU, der meget vel kan hoppe tilbage til Sony efter den planlagte 2'er, samt 'Avengers: Infinity War' og den titelløse 4'er. Måske ønsker de ham som en del af deres kommende R-rated univers, der starter med Venom.

Håber det bedste for at Joss Whedon kan lave en god film om Batgirl, men med 'Avengers: Age of Ultron' virkede han noget udbrændt.

Vildt at så mange scener kan masses ind, og det bliver nok en blanding af sjove klip, og links til kommende film.

Har det helt fint med at Josh Brolin både er Thanos, og nu Cable. Som Kevin Feige, direktøren for Marvel Studios, selv siger er Harrison Ford jo også både Han Solo og Indiana Jones.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Camie
Yep

Shawshank Redemption.

3 timer siden
Camie

Jeg har med vilje ikke set traileren, da jeg er overbevist om at jeg skal se filmen.

5 timer siden
Antaeus

Men den quiz kunne godt være skruet en hel del bedre sammen.

5 timer siden
Antaeus

Det er så nemt så nemt så nemt at sætte kryds her.

5 timer siden
Gunnaruser/270298
Gunnaruser/270298

Stand by me - den vækker minder.

Dog synes jeg der mangler den tidligere udgave af IT på listen, som var ret god.

6 timer siden

Aktive debatter