Her er den nye Dumbledore

Her er den nye Dumbledore

Stor afsløring om Fantastiske skabninger 2

12

Jude Law skal spille troldmanden Dumbledore i den kommende efterfølger til Fantastiske skabninger… og hvor de findes. Det skriver Variety.

Den 44-årige englænder skal således portrættere Albus Dumbledore i en langt yngre udgave, end vi kender ham fra Harry Potter-filmene, hvor Richard Harris og Michael Gambon bestred rollen.

David Yates fortsætter som instruktør af J.K. Rowling-filmatiseringen, og Eddie Redmayne spiller igen hovedrollen som magizoologen Newt Scamander.

Johnny Depp er Gellert Grindelwald, filmenes helt store skurk og forgængeren til Lord Voldemort.

Fantastiske skabninger… og hvor de findes 2 får premiere den 15. november 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
Lina picture
Lina 1 uge siden

Tænk..

Hvem skulle have troet at Dumbledore var lækker som ung ;)

Daniel picture
Daniel 1 uge siden

Anmelderne

Jeg ville ikke godkende den første som en værdig hp-film. At Jude Law er blevet castet kunne hodt vække min interesse. Det er dog op til anmeldelserne om den skal ses i sidste ende af tankegangsprocessen.

Horsi picture
Horsi 1 uge siden

Lyder godt

Det tror jeg er et fint valg. Men hvis ikke snart nogle flere skuespillere med anden etnicitet dukker op vil filmen igen drukne i anklager om white washing.

Jimmy picture
Jimmy   →   Horsi 2 dage siden

Aha!

Der er forklaringen på, hvordan Hermione blev afroamerikaner som voksen i "Harry Potter & Det Forbandede Barn" på Broadway..
...hmmm...

Horsi picture
Horsi   →   Jimmy 2 dage siden

Det er muligt.

Det kan være men jeg ved det ikke. Jeg ved bare at da castet til den første film var der en del kritik over manglen på diversitet. J.K. Rawling bad folk om at vente med at dømme indtil alle fem films roller var besat. Mens jeg ikke har noget problem med at Dumbledore forbliver hvid så kan jeg forestille mig at hun snart får de samme fans på nakken hvis ikke snart der dukker nogle flere folk op med anden etnicitet op.

Kaj picture
Kaj   →   Horsi 1 uge siden

Det er ikke sådan det fungerer

Man kan da ikke bare hyre en kineser til at spille Dumbledore, bare fordi det er politisk korrekt.

Racisme er slut. Det findes ikke længere. De eneste sorte, som stadig mener, de bliver forfordelt, er nogle navlepillere. Ja sågar nogle navlepillende tørvetrillere og må for alt i verden ikke tages alvorligt!

Horsi picture
Horsi   →   Kaj 5 dage siden

Øhm?

Naturligvis ikke men folk klagede over i sidste film at alle stor set var hvide. J.K. Rawling svared tilbage at vi skulle vente med at dømme til alle filmene var ude. Det antyder at hun vil oppe sig, så hun må hellere gøre det hvis ikke hun vil havde fan bassen hængende over sig.

Ikke racisme længere? Undskyld mig men Hollywood er en af de største bastioner når det kommer til at fastlægge roller. 7 ud af 10 film vil havde mænd i deres hovedroller. De 2 sidste vil så være kvinder og den sidste med folk af anden etnicitet. Kvinder er stadig primært bare kærester der er påhæng på manden. Langt de fleste film vil manden rede dagen og/eller kvinden og/eller folk med anden etnicitet. Folk med mørk hud er primært forvist til side kick rollen i en eller anden form. Asiater er enten komik relief eller mænd af visdom. Når det kommer til bag kameraet er det endnu værre. 9 ud af 10 film er hvide middel aldrende mænd. Det er stor set umuligt for kvinder og folk med farve at få en plads som instruktør og eller manuskript forfatter.

Ham den (ualmindeligt) vrede person picture
Ham den (ualmin...   →   Kaj 6 dage siden

Get Out skriger efter dig

Den film vil passe perfekt til folk der faktisk tror på at racisme er død/slut/over.

Patrick picture
Patrick   →   Kaj 1 uge siden

Lol

Det mener du forhåbentligt ikke alvorligt.
Tror du virkelig al racisme er død? Der er også ligestilling overalt eller hvad?

Mickey picture
Mickey 1 uge siden

Godt valg!

Jude Law er nok én af de bedste og mest solide skuespillere i nyere tid, så han er et fantastisk valg til rollen som Dumbledore. Men så hvidt jeg har hørt, så er det ikke længere Eddie Redmayne som er hovedrollen i denne franchise? Alle karakterne fra den første film skulle, efter sigende, være reducerede til biroller, og så ville filmens primære fokus være på Grindewald, Dumbledore, og krigen mellem det gode og det onde. Håber i hvert fald det passer, for hvor godt lavet den første film end var, så var præmissen og historien noget værre rod (Det bedste var vel Colin Farrell i rollen som Graves)

Din kommentar

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film