Cookie- og Privatlivspolitik
Fra Alien til kidnapning

Fra Alien til kidnapning

Ridley Scotts næste film bliver et drama

Stem op!
59
Stem ned!
0
(reset)

Manden bag den kommende Alien: Covenant rykker hurtigt. Udover endnu flere Alien-film har instruktøren planer om en filmatisering af kidnapningsdramaet ’All the Money in the World’, der er baseret på virkelige hændelser, hvor rigmandssønnen John Paul Getty III blev kidnappet i Italien i 1973.

Bedstefaren John Paul Getty var oliemillionær, og en af verdens rigeste på daværende tidspunkt. Han nægtede i begyndelsen at betale en løsesum, til trods for de mange henvendelser fra drengens mor Abigail Harris.

Selvom det ikke er sikkert endnu vil Scott gerne se Natalie Portman i rollen som Abigail og Jack Nicholson som den rige patriark.

Der er endnu ingen premieredato på projektet, der stadig er under udvikling. Men så kan vi glæde os til Alien: Covenant i mellemtiden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jimmy

Jeg valgte Krummerne, selvom den lå på side med Skønheden OG Udyret.

3 timer siden
Palleuser/687007
Palleuser/687007

Min favorit-film fra 1991 er afgjort "The Silence of the Lambs". Denne film var bare suverænt spændende og kriblende uhyggelig.

4 timer siden
Michael

En fantastik fortælling om menneskets grusomme sider, jeg har efterhånden set filmen flere gange sammen med min niece og den er lige god hver gang!

5 timer siden
Ruben

Anthony Hopkins bedste præstation - og alt i alt en sindsygt god film

5 timer siden
Michael

Havde egentlig ikke forventet det store af filmen, men må nok sige at den overraskede mig, selv om jeg er vant til at bistå Rydning af dødsbo, så e

5 timer siden

Aktive debatter