Første billede fra Jurassic World 2

Døde dinoer 
Billede
(© UIP)

Som bekendt er optagelserne til Jurassic World 2 gået i gang, og nu har filmens instruktør, J.A. Boyana, offentliggjort det første billede fra filmen på Twitter.

Billedet fra den ventede film, viser en pige stående foran et stort Triceratop-kranium i midten af et rum, der i stor grad ligner et museum for dinosaur-skeletter.

Det er endnu uvist, hvem pigen på billedet er, og om hun spiller en vigtig rolle. Et gæt kunne dog være et glimt af karakteren Lucy, som fansiden Jurassic Outpost har afsløret, at der har været audition på. Lucy er eftersigende 9-10 år, og pigen på billedet ser jævnaldrende ud.

Hovedrolleindehaver eller ej bliver rollen som Lucy beskrevet som betydningsfuld. Beskrivelsen lyder nemlig, at skuespilleren skal kunne håndtere lange og komplekse scener og samtidig være i besiddelse af et stort følelsesregister.

Plottet bliver stadig hemmeligholdt, men noget af indspilningen kommer til at foregå på Hawaii, så mon ikke vi får noget af den klassiske dino-action at se, selvom Colin Trevorrow (der instruerede den første Jurassic World og denne gang er producer) har lovet, at filmen ikke kun kommer til at handle om dinosaurjagt.

Optagelserne til den mørkere og mere dystre femte film i rækken begyndte februar 2017 i Pinewood Studios, England.

'Jurassic World' er den fjerdebedst indtjenende film nogensinde, og det bliver spændende at se, om 'Jurassic World 2' kan give den konkurrence, når den endelig rammer biograferne.

Jurassic World 2 får premiere den 7. Juni 2018.