5 x superheltenyt

Marvel, Marvel, Marvel... og Justice League
Billede
(© Guardians of the Galaxy Vol. 2/Walt Disney Pictures)

Scarlett Johansson, der spiller superhelten Black Widow i Avengers-serien, har udtalt, at hun gerne så en stand alone-film om den toptunede ex-lejemorder. Men det har været problematisk at finde tid. Det meddeler Total Film. Eftersom der er planlagt Marvel-film til og med 2019 kommer der under alle omstændigheder ikke en Black Widow-film før 2020.

X-Men: Apocalypse
Mere sandsynligt er det, at der kommer en efterfølger til X-Men: Apocalypse. Ifølge Sophie Turner, der spiller Jean Grey i film-serien, er der sikre planer om hendes deltagelse i endnu en X-Men-film. Ifølge rygterne har der været tale om filmen ’X-Men: Supernova’, der foregår i begyndelsen af 1990erne.

Man of Steel
Laurence Fishburne vender ikke tilbage som Daily Planets chefredaktør i den kommende Justice League. Til L.A. Times sagde han: ”De spurgte om jeg ville komme en enkelt dag. Men jeg havde ikke tid, og hvorfor skal man se avismanden i ’Justice League’? Du har lyst til at se Flash, Aquaman, Wonder Woman og Lantern”.


Der er efterhånden blevet offentliggjort flere trailers fra Guardians of the Galaxy vol. 2, og i forbindelse med søndagens musikprisuddeling The Grammys blev endnu et kort klip offentliggjort. Og selvfølgelig med god musik til.

I samme boldgade er der også kommet et lille klip, der går bag kameraet på Doctor Strange og scenen, der blev vist efter rulleteksterne, hvor tordenguden Thor besøger troldmanden. Scenen laver en direkte forbindelse til Thor: Ragnarok, der får premiere til efteråret