Cookie- og Privatlivspolitik

Nye billeder fra 8 blockbusters

Fra Skønheden & Udyret til Justice League

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Otte billeder, fra nogle af årets største Hollywood-film, er gået online via USA Today. Se med i galleriet ovenfor.

De mest bemærkelsesværdige af slagsen leveres af Pirates of the Caribbean 5 og Justice League (synes vi), men der er også nyt fra følgende film:

Dunkirk
, Skønheden og Udyret, Alien: Covenant, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Fast & Furious 8 og Transformers 5.

Alle filmene får premiere i løbet af 2017.

Stem på de fem film, du ser mest frem til at se i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

9 måneder siden
9 måneder siden

Kommentarer

Mikkel Poulsen

Fede billeder fra de kommende blockbuster film der kommer i året 2017! Pirates Of The Caribbean 5 Salazar's Revenge han skulle eftersigende være Elizabeth og Will Turners søn har jeg hørt det bliver spændende og se! Skønheden & Udyret glæder jeg mig vildt meget til med smukke lækker Emma Watson i hovedrollen hvor hun står overfor Dan Stevens / Luke Evans! også glæder jeg mig vildt meget til Wonder-Woman i Juni, og Justice League! samt Transformers 5 The Last Knight! ;) :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

... blive klog på hvorfor 'Dead Men Tell No Tales' har skiftet titel til 'Salazar's Revenge'.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Kaj

opdagede de, at deres historie ikke passede til Dead Men Tell no Tales og besluttede sig for at droppe den, selvom den lyder piratagtig.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Ifølge engelske Wikipedia vil adskillige lande få den præsenteret som 'Salazar's Revenge', og tolker det som at amerikanerne, og enkelte andre lande derudover vil beholde den originale titel, 'Dead Men Tell No Tales'. IMDb holder stadigvæk fast i den originale. Er helt enig i at 'Dead Men Tell No Tales' er et rigtig piratmotto i stil med de andre i serien. Måske marketingsafdelingen har tænkt at det for dem, der ikke har engelsk som modersmål er 'Salazar's Revenge' nemmere i hovedet at oversætte, men ifølge Wikipedia igen vil andre engelsktalende lande også få den nye erstatningstitel. Jeg ved ikke om det er for at undgå forvirring blandt de enkelte lande imellem på samme side af Atlanterhavet. Der står sågar at den også er kendt som 'The Revenge of Salazar'. Jeg undrer mig over hvorfor de overhovedet gør det, for de fire andre film er jo blevet oversat til dansk, men det dropper man måske nu i stil med 'The Force Awakens'.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Kaj

... suk ja; det gør de nok. Altså dropper at oversætte titlen. En trist tendens. Det er synd og skam for alle os oversætter-entusiaster, der havde glædet os til at høre, hvad de fandt på.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Julius

Uden at starte en Marvel-DC-flamewar (jeg er ikke rigtigt fan af noget af det længere), skal det nævnes, at Marvels ambitiøse Avengers-projekt blev

39 minutter siden
Jacob

Hvor meget jeg end ser frem til at Picachu tager springet fra tegnefilm til live-action, så havde jeg meget hellere set ham drage ud med Ash Ketchu

4 timer siden
Horsi

Jeg kunne havde svoret at der allerede var sådan en film i en af de milliard film om Pokemon der allerede findes

10 timer siden
Mikaeluser/585142
Mikaeluser/585142

Hvordan kan det være, at "Granite Mountain/only the Brave" ikke får dansk biograf-premiere?

11 timer siden
Jacob

Med ‘Black Panther’ beviser Marvel Studios endnu engang hvorfor de ligger i førersædet, når det handler om at lave solide superheltefilm.

17 timer siden

Aktive debatter