Cookie- og Privatlivspolitik
J.J. Abrams vil lave originale film

J.J. Abrams vil lave originale film

Slut med etablerede universer

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Han sparkede nyt liv i Mission: Impossible-serien, genstartede Star Trek-universet og fortsatte Star Wars-sagaen med enorm succes. Nu ønsker J.J. Abrams at skabe originale film, og måske selv blive rebootet engang i fremtiden.

- Jeg føler mig enorm heldig over at have været involveret i ting, jeg elskede som barn. Men jeg føler, at jeg har gjort det nok, og er mere interesseret i at arbejde med originale ideer, som andre måske vil genstarte en dag, fortæller han til People.

J.J. Abrams udtalte sig i forbindelse med årets Golden Globes, hvor ’Westworld’ var nomineret i flere kategorier. Han er seriens executive producer, ligesom det er tilfældet på talrige andre produktioner, inklusiv Star Wars: Episode VIII.

Men en ting er rollen som producent. En anden er rollen som instruktør, og her må næste projekt forventes at blive en film, der hverken hylder Spielberg-produktioner fra 80erne (ligesom Super 8) eller tager udgangspunkt i et allerede etableret univers.

- Hvis du fortæller en historie, der ikke flytter noget fremad, ikke introducerer noget relevant, ikke skaber en ny mytologi - eller en udvidelse af den - så føles en direkte genindspilning af noget som en fejl.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Niclas Dalby

Det bliver spændende at se hvor han tager os hen næste gang, da han mest af alt har fundet sig i allerede etablerede universer. Han har, som Nikolaj skriver, fortjent det - hans arbejde med film som Star Trek og Star Wars er intet mindre end fænomenalt og han er stadig involveret i Cloverfield universet med The God Particle (Hvis den da kommer til at hedde det).

Han er især stærk i sci-fi genren, men det kunne være spændende at se, hvis han bredte sig ud over dette og eksempelvis lavede et tæt, småt drama.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj

Når jeg tænker på JJ Abrams, så ser jeg kongen af reboot for mig. Mission Impossible, Star Trek og Star Wars: The force awakens er alle vellykket action-film, som han har formået at give en udvidelse af. Om han er en specielt god historie fortæller, ved jeg ikke, og det kommer faktisk en smule bag på mig, at det faktisk er ham, som kommer med de udtalelser. Men han har bevist, at han kan producere gode film/tv-serier, og lave vel instrueret film. Så hvis han udgiver sig ud i noget fornyelse, vil jeg med glæde se frem til det.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Horsi

Det er en fantastisk nyhed. Endelig en der vil gøre noget anderledes. Please giv ham pengene til at gøre det.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Antaeus

Det er snart sjældent det sker. Mere af det...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Han har gjort det formidabelt med allerede etablerede franchises, og det vil være forrygende hvis et spritnyt univers kunne se dagens lys. Kunne J.J. Abrams skabe noget langtidsholdbart i stil med Star Wars vil det være rigtig fedt.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Martine

Der er også lidt højtid over denne dejlige film :)

1 time siden
Thomas

6 rigtige, jeg skammer mig. Det er simpelt hen for dårligt.

3 timer siden
Stine

Jeg har lige modtaget en sms fra dem, hvor følgende stod:

5 timer siden
Nicoline Ydeuser/659297
Nicoline Ydeuser/659297

Hej,

Så har jeg modtaget et godt tilbud fra NordiskBio pr. sms.

7 timer siden
jacobuser/847331
jacobuser/847331

Da Fox har haft distributionen af serien Gotham, betyder det så at Disney nu har muligheden for at gøre med serien hvad de vil?

7 timer siden

Aktive debatter