Guide 2017: Superheltefilm

9 kommende titler
Billede
(© Wonder Woman/Warner Bros.)

Superhelteåret 2017 byder på en række gengangere. Vi ser frem i tiden og krydser fingre for en masse gode biografoplevelser.

LEGO Batman Filmen
Den første af årets Batman-film er forhåbentligt den mest klodsede af slagsen. Efter succesen med LEGO Filmen har nattens ridder fået sin egen animationsfilm, hvor han bl.a. slås med kriminelle og opdragelsen af sin adoptivsøn. Under alle omstændigheder bliver det nok lidt gakket.

Logan
Den sidste Wolverine-film med Hugh Jackman som den plagede mutant. Logan er efterhånden blevet ældre, og sammen med Professor X må han beskytte en ung, kvindelig klon fra en ondskabsfuld organisation. Den første trailer var mere dyster og nærværende end de tidligere film, og vi er spændte på resultatet.

Power Rangers
Filmatiseringen af tv-serien fra 1990 handler om en gruppe teenagere, der ved et uheld får superkræfter og må bruge dem til at redde verden fra den onde Rita Repulsa, som spilles af Elizabeth Banks.

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Endnu mere musik venter i efterfølgeren til Guardians of the Galaxy, hvor vi også kan opleve den lille, søde og dødsensfarlige Baby Groot. Filmen afslører også mere om Peter Quills far, der viser sig at være planeten Ego, spillet af Kurt Russell.

Captain Underpants
Underbukserne er udenpå tøjet i animationsfilmen baseret på Dav Pilkeys børnebogsserie. To ballademagere får hypnotiseret deres gemene skoleinspektør til at tro, at han er den godsindede helt, Kaptajn Underhyler. Filmen er den første superhelte-orienterede film fra DreamWorks siden Megamind.

Wonder Woman
Den første kvindelige superhelt med sin helt egen film på det store lærred siden Elektra. Gal Gadot var en af højdepunkterne i Batman v Superman, og vi kan se frem til to film med Diana Prince/Wonder Woman i 2017, hvor den første bliver historien om hendes oprindelse.

Spider-Man: Homecoming/UIP
Spider-Man: Homecoming
Vi mødte første gang den nye Spider-Man i Captain America: Civil War, hvor Tom Holland indtog rollen som teenageren Peter Parker. Denne gang er han tilbage i high school, og står overfor udfordringerne ved at leve et normalt teenageliv og være en superhelt på samme tid.

Thor: Ragnarok
Marvels tordengud vender tilbage i sin tredje solofilm, der også byder på et gensyn med Hulk. Indtil videre er der ikke afsløret mange detaljer, men vi forventer masser af gæsteroller og humor fra instruktøren bag Hunt for the Wilderpeople.

Justice League
Som modsvar til Marvels populære Avengers-serie samles en række af DC Comics’ største superhelte i et samlet værk. Om instruktøren Zack Snyder kan udføre opgaven, vil tiden vise, men under alle omstændigheder bliver filmen nok en del mere dyster end de fleste Marvel-film.