Cookie- og Privatlivspolitik
Bjarne Reuters første bog filmatiseres

Bjarne Reuters første bog filmatiseres

Kidnapning i nye klæder

Stem op!
37
Stem ned!
0
(reset)

Til sommer er der premiere på en ny version af 'Kidnapning', der blev filmatiseret i 1982. Filmen er baseret på Bjarne Reuters bog fra 1975, der var forfatterens første af slagsen.

'Kidnapning' handler om Bertram og hans familie, der af deres småkriminelle Onkel Georg, bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandsdreng. Pressemeddelelsen fortæller også, at instruktøren Frederik Nørgaard er inspireret af Blinkende lygter.

- Et godt dansk eksempel for inspiration, er 'Blinkende lygter', der trods en grovkornet humor også rummer en rørende fortælling om venskaber. Den kombination af smerte og humor, er essentiel for 'Kidnapning', som jeg drømmer om skal give et spark i røven til den eksisterende danske familiefilms formel, med en god gang pædagogisk og politisk ukorrekt dialog og handling.

Rollerne spilles af bl.a. Brian Lykke og Therese Damsgaard, imens Luca Coker (der spillede Villads i Villads fra Valby) kan ses som Bertram.

Kidnapning får premiere den 13. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Alexander

En som hodder blev filmatiseret for nogle år siden

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Christina

Hvad der menes er hvilken bog han skrev først. "Kidnapning" var hans allerførste bog som udkom I 1975. "En som Hodder" udkom I 1998.

Denne "Kidnapning" film er desuden en genindspilning og mange andre af Bjarne Reuters bøger er også blevet filmatiseret.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Det var vanskeligt at skulle gå i Alec Guinness fodspor - at portrættere en tidligere udgave af Obi-Wan.

50 minutter siden
Antaeus

Han er en god skuespiller og vi har fået gode actionfilm, desværre synes jeg ikke at han passer ret godt til Bondtypen og filmene er forvandlet til

13 timer siden
Fjok

Som filmelsker og trofast biografgænger, i mere end 35 år, ærgrer jeg mig over at, der stadigvæk kun er et fåtal af Danske biografer, der har inves

13 timer siden
Mark

Virker til Daniel Craig tænkte fornuftigt, da han valgte en god løn, fremfor at skære i sin håndled med et knust glas (som udtalt i et interview).

19 timer siden
Antaeus

Alec Guinness ER Obi-Wan.
Alle andre vil altid kun være sekundære.

20 timer siden

Aktive debatter