"Der kommer mange flere Ghostbusters-film"

If at first you don't succeed...
Ghostbusters/Sony
(© Ghostbusters/Sony)

Manden bag den originale Ghostbusters-film, Ivan Reitman, har afsløret, at Sony planlægger at fortsætte udvidelsen af det filmiske univers.

- Der kommer mange flere Ghostbusters-film. De er under udvikling lige nu, siger Reitman til Mr. Wavvy-podcastet.

Den nye Ghostbusters, som blev instrueret af Paul Feig og havde de kvindelige komikere Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones og Kate McKinnon i hovedrollerne, blev ellers umanérligt dårligt modtaget af seriens fans, som overfusede filmen med kritik før den overhovedet havde fået premiere.

Fanskaren, der elskede originalfilmene fra 1980erne, mente ikke, at man bare sådan kunne genskabe universet med nye hovedpersoner. Der var nogle højtråbende individer, som simpelthen ikke ville have kvindelige skuespillere ind i franchisen, men hovedkritikken lød på, at Hollywood skulle lade serien være i fred.

Dette har dog tilsyneladende ikke afskrækket Reitman, selvom de usædvanligt barske reaktioner til sommerens Ghostbusters-film ifølge The Hollywood Reporter gav Sony et underskud på $70 millioner.

Før filmen fik premiere, var der tale om flere udvidelser af universet, bl.a. med efterfølgere til Feig-filmen, tegnefilm og et spin-off med Channing Tatum i hovedrollen.

Reitman og Dan Aykroyd satte endda et særskilt produktionsselskab op ved navn Ghost Corps, som skulle stå for produktionen af fremtidige film i Ghostbusters-franchisen.

Paul Feig har tidligere udtalt, at han ikke selv tror, hans film får en to'er. Spørgsmålet er, om fanskaren vil fortsætte det agressive boycott af franchisen, hvis den næste film i rækken får et nyt hold hovedpersoner.