5 film du skal se i november

Julekomedie, magiske væsner og grafitti
Billede
(© Anti/Nordisk Film)

November bringer mange gode bud på en tur i biografen, ikke mindst Harry Potter-forhistorien 'Fantastiske skabninger... og hvor de findes', teenage-fænomenet 'Tini - Violettas nye liv' og thrilleren 'Kvinden i toget'.

Dette er kun et lille udsnit af, hvad der får premiere i biograferne i november måned. Her er de fem mest ventede film - stemt ind af kino.dk's brugere.

Fantastic Beasts/Warner Bros.
Fantastiske skabninger... og hvor de findes (92 %)
70 år før Harry Potter ankommer til Hogwarts er troldmanden Newt Scamander kommet til New York efter en verdensomspændende rejse for at finde og redde magiske skabninger. Men nogle af de indfangne væsner slipper ved et uheld løs, og nu må Scamander sammen med sine venner finde dem, før det er for sent.
 

Anti/Nordisk Film
Anti (90 %)
Den danske ungdomsfilm foregår i 90erne, hvor Simon og Frede keder sig i deres lille provinsby. Men da Simon opdager graffitikunst og slår sig sammen med gruppen CHAOZ, sker der ting og sager. Gruppen skubber Simon mod kanten, og han risikerer både sin fremtid og venskabet med Frede.
 

Tini - Violettas nye liv/Walt Disney Studios
Tini - Violettas nye liv (90 %)
Den argentinske tv-serie om sangerinden Violetta har været et stor hit på Disney Channel, og nu får hun også sin egen film. Her drager titelkarakteren til Italien for at finde sit nye jeg, Tini.

 Undercover/ScanboxUndercover (87 %)
Den grovkornede julekomedie er skrevet af Casper Christensen, og har komikeren Linda P i hovedrollen som Danmarks dårligste politibetjent. Lillejuleaften tager hendes karriere en ny og overraskende drejning, da hun pålægges sin første undercover-mission.

Kvinden i toget/Nordisk Film
Kvinden i toget (86 %)
Emily Blunt besidder hovedrollen i thrilleren, der er en filmatisering af Paula Hawkins' bestseller-roman af samme navn, og handler om den alkoholiserede Rachel, der indblandes i efterforskningen af en forsvunden kvinde.

Husk at du selv kan påvirke de fremtidige resultater og afgive din stemme på filmprofilerne.