Han Solos gamle flamme?

3 skuespillerinder dyster om rollen
Divergent/Lionsgate
(© Divergent/Lionsgate)

I Star Wars-sagaen var der aldrig nogen tvivl om, at Han Solos store kærlighed var Prinsesse Leia.

Men i den kommende film om smuglerens unge dage har Han Solo ikke mødt Leia endnu, og der er i stedet en anden leading lady i hans liv.

Ifølge Variety er det enten Zoë Kravitz, Tessa Thompson eller Naomi Scott, der skal spille overfor Alden Ehrenreich i filmen, som får premiere i 2018.

Vi ved endnu intet om karakteren eller hendes forhold til Han Solo, men lad os kigge nærmere på de tre skuespillerinder, som valget tilsyneladende står imellem.

Divergent/LionsgateZoë Kravitz
Lenny Kravitz's datter er godt på vej ud af sin fars skygge. Og med roller i Divergent-filmene, Mad Max: Fury Road og den kommende Harry Potter-forhistorie Fantastiske skabninger... og hvor de findes er hun allerede vel bekendt med action/sci-fi genren.

Creed/Warner Bros.Tessa Thompson
Selvom Tessa Thompson er bedst kendt fra tv, har hun i løbet af de sidste år medvirket i mange kritikerroste film såsom Selma og Creed. Hun er nu aktuel med HBO-serien 'Westworld' og skal også spille den kvindelige hovedrolle i Thor: Ragnarok.

Terra Nova/FoxNaomi Scott
Naomi Scott er ikke så velkendt som de andre to - endnu - men i 2017 skal hun spille The Pink Ranger i Power Rangers-filmen. Scott havde desuden en mindre rolle i The Martian og medvirkede i tv-serien 'Terra Nova'.

De tre skuespillerinder har alle været til screen-test med instruktørerne Chris Miller og Phil Lord (LEGO Filmen - Et klodset eventyr), og hvis valget falder på en af dem, vil det blive afsløret om nogle uger. Selve produktionen går i gang i starten af 2017.

Han Solo-filmen mangler desuden at caste en yngre udgave af Han Solos ven og medsmugler Lando Calrissian, som i de originale Star Wars-film blev spillet af Billy Dee Williams. Rygtet siger, at Lucasfilm bl.a. overvejer Donald Glover til rollen.

The Untitled Han Solo Star Wars Standalone Project får premiere den 24. maj 2018.