Galleri: Hvem er hvem?

Persongalleriet i Fantastiske skabninger
Billede

Fantastiske skabninger... og hvor de findes foregår i New York et halvt århundrede før Harry Potter-serien. Filmen introducerer derfor en hel ny gruppe troldmænd og -kvinder.

Harry Potter-fans kender muligvis Newt Scamander (Eddie Redmayne) fra den lille skolebog, J.K. Rowling engang skrev for et velgørende formål, og som filmens handling er løst baseret på. Men de andre otte hovedpersoner er helt ukendte.

Nu er der heldigvis kommet et sæt plakater, der introducerer alle de største nye karakterer i 'Fantastiske skabninger... og hvor de findes', lige fra de kvindelige hovedpersoner Porpentina og Queenie Goldstein til filmens skurke, som bliver spillet af Colin Farrell og Samantha Morton.

Plakaterne skal nærstuderes, da de alle gemmer på hemmeligheder, der kan afsløre mere om filmens handling. Bag Colin Farrells karakter Graves kan fx ses en halskæde med Dødsregaliernes symbol.

I Harry Potter og Dødsregalierne - del 1 fik Harry at vide, at dette symbol tilhørte den Hitler-lignende skurk Gellert Grindelwald, som på Newt Scamanders tid var i gang med at samle tilhængere i Europa.

Derfor er det sandsynligt, at Graves er i slæng med Dumbledores gamle ærkefjende, og der er også en stor mulighed for, at Dumbledore selv vil dukke op i filmserien.

Bag goblinen Gnarlak (Ron Perlman) kan derimod ses en plakat af Porpentina. Dette tyder på, at Tina vil modsætte sig Ministeriet for Magi til fordel for at hjælpe Newt indsamle de magiske skabninger, han ved et uheld har sluppet løs i byen.

Fantastiske skabninger... og hvor de findes får dansk premiere den 17. november.