Første billede af Nick Jonas i Jumanji

Videospil erstatter brætspil
Careful What You Wish For/Starz
(© Careful What You Wish For/Starz)

Dwayne Johnson har delt et nyt billede fra Jumanji som afslører det tidligere Jonas Brothers-medlem Nick Jonas i kostume.

- Sej fyr, god positiv energi, og han er meget talentfuld, skriver Johnson på Instagram.

- Junglen venter. Eventyret fortsætter. Og ironisk nok er det Jack Black der synger mest på settet.

Jumanji/Sony

'Jumanji' er ikke en genfortælling af Robin Williams-klassikeren fra 1995 men derimod en fortsættelse af historien. Jumanji-universet er fulgt med tiden, og derfor tager den nye film udgangspunkt i videospil i stedet for brætspil.

I filmen bliver fire teenagere (spillet af Alex Wolff, Ser'Darius Blain, Madison Iseman og Morgan Turner) suget ind i et videospil fra 90erne, hvor de bliver forvandlet til karakterer, man typisk ville se i et retro-spil.

Jumanji/Sony

Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan og Jack Black spiller hovedpersonerne, mens de er inde i spillet. Deres karakterer hedder Moose Finbar, Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse og Professor Shelly Oberon.

Siden der er to teenage-piger med på holdet, må vi gå ud fra, at en af deres avatars er en mand. Det er sandsynligvis Jack Blacks "Shelly" Oberon.

Nick Jonas figurerer muligvis som en in-game karakter, som spillet selv har genereret for at hjælpe de fire teenagere finde gennem spillet.

Jumanji får dansk premiere den 27. juli 2017.