5 film du skal se i september

Bridget, Beatles og pølsefest
Billede
(© Bridget Jones' Baby/UIP)

Efterårets første måned byder på et gensyn med den evige single Bridget Jones, en ny film fra Tim Burton, animeret voksen-komedie og meget mere.

Det er selvfølgelig kun et udsnit af, hvad der får premiere i biograferne i september. Men dette er de fem mest ventede - stemt ind af brugerne på sitet.

Bridget Jones' Baby/UIP
Bridget Jones' Baby (92 %)
Londons førende singleton, Bridget Jones, har valgt at fokusere på sin karriere, da hun møder den charmerende amerikaner, Jack. Men da hun bliver gravid, opstår tvivlen: Er Jack eller den gamle flamme, Mark, faren?

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children/20th Century Fox
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (88 %)
Tim Burton udfolder igen sit unikke, gotiske univers, når han filmatiserer romanen af Ransom Riggs. Eventyret foregår på en ø uden for Wales, hvor et børnehjem viser sig at huse personer med overnaturlige kræfter.

Sausage Party/UIP
Sausage Party (88 %)
Tag ikke fejl. Selvom 'Sausage Party' er en animationsfilm, er den bestemt ikke for børn. Her er tale om en sexfikseret, grovkornet komedie om madvarers brutale kamp for overlevelse i køkkenet.

The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years/UIP
The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years (87 %)
Dokumentar om verdens største popband bestående af arkivmateriale med musik, interviews og historier i perioden 1962-1966, der bød på hele 250 koncertoptrædener fra Liverpool-drengene.

Kubo - Den modige samurai/UIP
Kubo - Den modige samurai (82 %)
Folkene bag Coraline er tilbage med en film i samme stil, denne gang om en ung samurai, der møder en ånd fra fortiden, som vender op og ned på hans fredelige tilværelse.

Husk at du selv kan påvirke de fremtidige resultater og afgive din stemme på filmprofilerne.