5 film du skal se i oktober

Marvel, menneskejagt og mandehørm
Inferno/UIP
(© Inferno/UIP)

De kolde måneder går os i møde, men i biografen kan man opleve et sandt 'Inferno'. Du kan også grine dig varm med drengene fra 'Klassefesten 3', eller simpelthen forsvinde ind i Marvels magiske univers.

Det er kun et lille udvalg af alt, der får premiere i biograferne i oktober, men dette er de fem mest ventede film ifølge brugerne på kino.dk.

Inferno/UIPInferno (90 %)
Tom Hanks er tilbage som Robert Langdon i tredje film baseret på Dan Browns berømte bogserie. I 'Inferno' vågner Langdon op i Firenze med hukommelsestab, og der går ikke længe, før det går op for symbolforskeren, at han er centrum for en menneskejagt.

Klassefesten 3: Dåben/Nordisk Film
Klassefesten 3: Dåben (89 %)
Komedieserien om den kiksede trio fortsætter i 'Klassefesten 3: Dåben', hvor Andreas har en ny udfordring: Ekskonen Hanne har fået et barn med en ny mand, som nu beder Andreas om at være gudfar. Andreas skal finde en date til dåben i en fart, og i desperation tager han på singlehøjskole for at møde den helt rigtige kvinde.

Doctor Strange/Marvel StudiosDoctor Strange (89 %)
'Doctor Strange' er Marvels hidtil mest visuelt ambitiøse superheltefilm, hvori Benedict Cumberbatch begiver sig på en magisk rejse gennem et Inception-lignende univers. Mads Mikkelsen spiller skurken Kaecilius, som har ladet sig forføre af de mørke kræfter.


Fuglene over sundet/SF FilmFuglene over sundet (87 %)
Det danske drama 'Fuglene over sundet' handler om danske jøders flugt fra Danmark under Anden Verdenskrig. Jazzmusikeren Arne og hans familie får at vide, at de kan blive sejlet til Sverige af fiskere i Gilleleje, men Gestapo er på sporet af dem, og kun deres medmenneskers velvilje kan redde dem.


Trolls/20th Century FoxTrolls (85 %)
Animationsfilmen 'Trolls' vil sidde lige i skabet for de mindste, men forældrene kan også finde nostalgisk glæde i troldenes univers: Filmen er nemlig baseret på de danske Dam-trolde, også kendt som Gjøl-trolde.

Husk at du selv kan påvirke de fremtidige resultater og afgive din stemme på filmprofilerne.