Ny Sherlock Holmes bliver en komedie

Step Brothers-holdet skal spille Sherlock og Watson
Billede
(© Anchorman 2/Paramount Pictures)

'Holmes & Watson' er Hollywoods seneste bud på en filmatisering af Arthur Conan Doyles klassiske krimibogserie 'Sherlock Holmes', men denne gang skal det være en rendyrket komedie.

Ifølge Deadline skal Will Ferrell spille den verdensberømte detektiv Sherlock Holmes, med John C. Reilly i rollen som Dr. John Watson.

Det seneste Sherlock Holmes-reboot genforener dermed Step Brothers-makkerparret, der også tidligere har spillet overfor hinanden i Talladega Nights og Anchorman 2.

Det var faktisk meningen, at 'Holmes & Watson' skulle genforene Will Ferrell med Sacha Baron Cohen, som også medvirkede i 'Talladega Nights'. Men det blev så Reilly i stedet.

Ferrell og Reilly har længe ledt efter et nyt projekt sammen, og det bliver interessant at se, hvor gakkede de kan gøre Conan Doyles tidsløse fortællinger.

Sherlock Holmes-figuren er efterhånden en vant skikkelse i mediebilledet: Ikke bare kommer der snart en tredje Sherlock Holmes-film med Robert Downey Jr. og Jude Law som Sherlock og Watson, men der er også gang i to tv-serier om figurerne: 'Sherlock' med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman, og 'Elementary' med Jonny Lee Miller og Lucy Liu.

Den seneste genfortolkning, Mr. Holmes med Ian McKellen i hovedrollen, havde premiere i april.

'Holmes & Watson' bliver dog noget helt andet. Komedien skal instrueres af Etan Cohen, som tidligere instruerede Will Ferrell i Get Hard.

Filmen har endnu ingen premieredato.