Suicide Squad er sommerens mest ventede film

Se top 10-listen
Billede
(© Suicide Squad/Warner Bros.)

Vi bad jer vælge tre film fra sommerens filmudvalg i biografen, og nu er vinderfilmen fundet.

Suicide Squad, om en række superskurke fra DC Comics’ tegneserieunivers, er den mest ventede blandt brugerne på kino.dk med 38 % af stemmerne. Filmen, der bl.a. har Jared Leto som en ny inkarnation af Jokeren på rollelisten, tegner til at byde på noget nyt inden for den ellers fortærskede superheltegenre, hvilket medfører store forventninger.

The Legend of Tarzan ender på 2. pladsen, hvilket muligvis skyldes valget af svenske Alexander Skarsgaard (og hans vaskeægte vaskebræt) i titelrollen. Herefter går der fortsættelser i den, og de øvrige film på listen, undtagen Mig før dig, følger op på et allerede velkendt univers.

Topagenten Jason Bournes nye udfoldelser er der ikke underligt mange, der ser frem til, ligesom animationsfilmene Find Dory og Ice Age: Den vildeste rejse har et standhaftigt følge fra de tidligere kapitler i serierne.

Star Trek Beyond er den tredje i den nye science fiction-serie om Kirk, Spock og den øvrige besætning på rumskibet USS Enterprise. Now You See Me 2, Independence Day: Resurgence og Nattens dæmoner 2 understreger en sommer fyldt med sequels. De tre sidstnævnte film er aktuelle i biografen netop nu.

Sommerens 10 mest ventede film

1. Suicide Squad (38 %)
2. The Legend of Tarzan (29 %)
3. Now You See Me 2 (28 %)
4. Mig før dig (24 %)
5. Jason Bourne (20 %)
6. Independence Day: Resurgence (19 %)
7. Find Dory (19 %)
8. Nattens dæmoner 2 (14 %)
9. Star Trek Beyond (14 %)
10. Ice Age: Den vildeste rejse (11 %)

Du kan selvfølgelig læse om alle kommende sommerfilm.

Alle, der begrundede sit valg i kommentarfeltet forneden, deltog i lodtrækningen om 3 x 2 fribilletter. Vinderne er fundet og har fået direkte besked.