Se Mads Mikkelsen i Rogue One

... og 9 andre nyheder om Star Wars
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Hen over weekenden har der være Star Wars Celebration i London.

Det har betydet en masse nyt om især den kommende spinoff Rogue One: A Star Wars Story, men også om andre dele af det populære univers.

Rogue One: A Star Wars Story/Walt Disney Pictures
- Først og fremmest blev der vist et billede af Mads Mikkelsens karakter, Galen Erso, i 'Rogue One'. Erso er far til hovedpersonen Jyn, spillet af Felicity Jones.

- Det er tidligere blevet afsløret, at Galen er en videnskabsmand, der har haft en finger med i spillet omkring teknologien i Dødsstjernen. Han er vist ikke på Imperiets side, men derimod en person, der er blevet udnyttet af dem for hans viden.

Rogue One: A Star Wars Story/Walt Disney Pictures
- Plakaten til 'Rogue One' blev sendt i omløb.

- Alverdens medier, inklusiv kino.dk, forventede, at den første lange trailer til 'Rogue One' ville komme i forbindelse med Star Wars Celebration. Desværre blev traileren kun vist for deltagerne på messen, mens den først forventes at blive lanceret online om et stykke tid. Ifølge førstehåndsvidner optræder Darth Vader i klippet som en skygge til lyden af den ikoniske vejrtrækning.


- Til gengæld blev der udsendt en video med klip fra bag scenerne i 'Rogue One'.

- For første gang i Star Wars-filmenes historie fortsætter Episode VIII lige efter, hvor The Force Awakens slutter.

Rian Johnsons cameo i 'Rogue One'/Twitter
- Instruktørerne Rian Johnson og Gareth Edwards står bag hhv. 'Episode VIII' og 'Rogue One'. De gæsteoptræder begge i den andens film, altså er Edwards kortvarigt med i 'Episode VIII', og Edwards har en cameo i 'Rogue One'.

- Egentlig troede vi, at det var officielt, men nu er det mejslet i granit: Alden Ehrenreich skal spille den unge Han Solo. Instruktørerne Phil Lord og Chris Miller afslørede ved en paneldebat, at optagelserne begynder i London tidligt i 2017.

Star Wars Rebels/Lucasfilm Animation
- 'Star Wars: Rebels' er en animeret tv-serie, der har nået sin 3. sæson. På Star Wars Celebration blev det offentliggjort, at Mads Mikkelsens bror, Lars Mikkelsen, skal lægge stemme til skurken Grand Admiral Thrawn.