Skal Nicolas Winding Refn instruere Batgirl?

Neon-flagermusen
Billede
(© Batman & Robin/Warner Bros.)

Instruktøren Nicolas Winding Refn kunne godt tænke sig at instruere en film om Batgirl. Det fortæller danskeren til Business Insider.

Refn, der lige nu er biografaktuel med den mørke The Neon Demon, har ikke tidligere instrueret en stor Hollywood-blockbuster, men ifølge den kontroversielle filmskaber er tiden måske moden:

- Jeg nyder bestemt min kreative frihed, men jeg ville elske at lave en af de der store Hollywood-film, der koster en masse penge og har masser af mennesker, der render rundt med mobiltelefoner og hele den galskab... Ved du, hvilken én jeg vil lave? Jeg vil lave Batgirl. Lad os få Warner til at arbejde på den.

Det er ikke første gang, Nicolas Winding Refn har vist interesse i en superheltefilm, og der har været tale om, at han skulle instruere Wonder Woman, men det blev aldrig til noget.

Sidste gang, Batgirl optrådte i en spillefilm, var i Batman & Robin fra 1997, hvor Alicia Silverstone portrætterede Barbara Gordon, der hjalp Nattens ridder med at bekæmpe forbrydere. Filmen blev kritiseret af både anmeldere og publikum, og måske er det derfor, Christopher Nolan helt undgik karakteren, da han instruerede sin Batman-trilogi otte år senere.

Refn kunne med sin mørke, stilsikre tone give et spændende bud på Gotham City, og en oplagt kandidat til at spille Batgirl er Elle Fanning, som spiller hovedrollen i 'The Neon Demon'. Men lad os nu se, om det bliver til noget.

The Neon Demon er aktuel i biografen.