Vind et fantastisk ophold i Kitzbüheler Alpen

Konkurrence (advertorial)
Billede
(© Østrigs Turistbureau)

Du har nu mulighed for at vinde en rejse til Østrig via Østrigs Turistbureau.

Oplev sommeren i Østrig, og lad dig forføre at naturen, som den ser ud i dine barndomsminder og i filmen 'Sound of Music' - mærk din krop og sjæl eller udforsk dine egne grænser – Østrig byder på de rette betingelser for en oplevelsesrig ferie. Således kan de dragende bjerge, de dybe dale og de idylliske enge og veje både tilfredsstille fredsommelige friluftsmennesker såvel som aktive sportsfolk. Mulighederne er nærmest uendelige. 

'Sound of Music' emmer af nostalgi og den filmiske storslåethed, der kendetegner de største amerikanske film fra 1960erne! Her har du en unik mulighed for at blive taget tilbage i tiden til et filmisk univers af storslåede naturoplevelser. Det østrigske folk værner i høj grad værner om landets oprindelighed, og derfor behøver man ikke ty til gamle filmoptagelser, for at føle, man bliver taget tilbage i tiden - til en tid der nærmest står stille. Ud over overdådig musik og nogle af verdenshistoriens dygtigste skuespillere, byder 'Sound of Music' på fortryllende optagelser af det Østrigske landskab. Volumniøse bjerge, farvestrålende dale og dybblå bjergsøer med det klareste, rene vand.

Østrigs Turistbureau har gennem mange år specialiseret sig i at samle de informationer, der skal til, for at sikre, at netop dine ønsker til den perfekte ferie i Østrig opfyldes.

Medarbejderne har et varmt hjerte for destinationen selv, og det er netop denne dybfølte indsigt, der bruges i deres rejserådgivning. Vær derfor aldrig tilbageholdende med at kontakte dem for gode råd og vejledning.

For at deltage i konkurrencen, skal du blot svare på spørgsmålet nedenfor. Konkurrencen løber indtil 03.06.2016 og vinderen får direkte besked.

Kan man give sig i kast med hele 2.900 kilometer vandreveje i Kitzbüheler Alpen?

Svar her 

Tip: Find svaret i artiklen om Kitzbüheler Alpen her.            

Gevinsten er sponsoreret af Tourismusverband Kitzbüheler Alpen. Kan ikke overdrages eller byttes til kontanter.