Sommerens gyserfilm i biografen

Hvilke skal du se?
Billede
(© Nattens dæmoner 2/Warner)

Er du en af dem, der nyder, når nakkehårene rejser sig i biografen? Så kan du roligt glæde dig. Fem nye gys er nemlig på vej i biografen denne sommer.

Spørgsmålet er så: hvilke af filmene skal du se?


Nattens dæmoner 2
 
Warren-ægteparret skal denne gang fordrive det såkaldte Enfield-spøgelse, der terroriserede en britisk familie i 1970erne. En ny featurette bestående af virkelige lydoptagelser har ramt nettet, og den autentiske vinkel er rent ud sagt effektiv. 
Premiere den 9. juni.

 


Evolution
Gys af den franske, mystiske slags om en dreng, der udsættes for medicinske eksperimenter i en lille badeby. Filmen ser mere introvert ud end den gængse gyserfilm, men det kan sagtens tilføre en ekstra dimension af uhygge til ligningen.
Premiere den 23. juni.



Lights Out

Spillefilmsversionen af en to minutter lang kortfilm, der gik viralt i 2013. Filmen handler om en kvinde, der hjemsøges af et uhyggeligt væsen, der kun dukker op, når hun slukker lyset. Så enkelt, så fandens uhyggeligt!
Premiere den 21. juli.



The Shallows

Utraditionel horrorfilm, der ikke handler om monstre eller spøgelser, men om de farer vi frygter fra havets mørke dyb. En ung kvinde strander efter en surferulykke på en bøje. Snart er hun omringet af store, hvide hajer. Gisp!
Premiere den 18. august.



Don't Breathe
 
Et par unge mennesker bryder ind i et hus for at berøve en blind mand. Snart er de indespærret i huset med lyset slukket og som ofre for en intens menneskejagt, hvor det er en fordel at være synshæmmet. 
Premiere den 25. august.