Ny, ung James Bond?

Bell, Jamie Bell
Billede
(© Filth/Logie Pictures)

Vi kunne i sidste uge skrive, at Daniel Craig højst sandsynligt ikke vender tilbage til rollen som James Bond i den kommende 'Bond 25'. 

Skuespillerens exit er endnu ikke bekræftet, men i går kunne Deadline afsløre, at den unge brite, Jamie Bell, har holdt møder med Agent 007-producenten Barbara Broccoli. 

Hvorvidt dette møde vitterligt har handlet om den legendariske rolle, er selvfølgelig ubekræftet. Ligesom ALT andet fra den front.

Jamie Bell er bedst kendt som barneskuespilleren bag Billy Elliot samt fra film som Tintin: Enhjørningens hemmelighed, Nymphomaniac og senest Fantastic Four

Udover Bell er Tom Hiddleston, som vi for nylig så i Susanne Biers 'Natportieren', rygtet til at stå øverst på Bond-holdets ønskeliste. Hiddleston blev for nylig nemlig også spottet i selskab med  Frk. Broccoli samt Bond-instruktøren Sam Mendes.

En anden af mediernes topkandidater er overraskende nok en kvinde, da Gillian Anderson tidligt på ugen kom ind i kampen via et fan-skabt billede af skuespillerinden som agent med licens til at dræbe.

Bond 25 har ingen premieredato.