Cookie- og Privatlivspolitik
3 kommende film med Alicia Vikander

3 kommende film med Alicia Vikander

Inklusiv trailers

Stem op!
432
Stem ned!
0
(reset)

Alicia Vikander har været på alles læber, siden hun vandt en Oscar for Bedste kvindelige birolle for dramaet Den danske pige, og hun er et af de mest eftertragtede navne i Hollywood.

Den 27-årige svenske skuespiller har derfor haft travlt med at tilslutte sig det ene projekt efter det andet, og allerede her i 2016 kan vi opleve Vikander i hele tre film.


Jason Bourne

Alicia Vikanders voksende popularitet har skaffet hende en stor rolle i den femte Bourne-film. Matt Damon vender tilbage i rollen som den hardcore agent, og selvom vi allerede har vist filmens første trailer, kan det ikke skade at gense den.

Jason Bourne får premiere den 28. juli.


Tulip Fever

Filmen foregår i Amsterdam i det 17. århundrede og handler om en kunstner (Dane DeHaan), der forelsker sig i den unge Sophia (Vikander), som allerede er gift med en mand (Christoph Waltz), hun ikke elsker. Sammen beslutter de sig for at investere i tulipanmarkedet for at tjene nok penge til, at de kan stikke af sammen. Filmen fik for en lille måneds tid siden sin første trailer, men har først senere fået en dansk premieredato.

Tulip Fever får premiere den 18. august.


The Light Between Oceans

For nyligt fik det romantiske drama sin anden trailer, der i endnu højere grad fokuserer på den stærke kærlighed mellem Tom (Michael Fassbender) og Isabel Sherbourne (Vikander). Dramaet handler om et barnløst ægtepar, der en dag redder en baby fra en drivende robåd og adopterer barnet som deres eget, uvidende om at den biologiske mor (Rachel Weisz) leder efter sin lille pige.

The Light Between Oceans får premiere den 22. sempteber.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Katja*

Jeg GLÆDER mig til The Light Between Oceans!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Katrine Skjøth

Hun er så utrolig fin og en sød og god skuespiller

Jeg skal ind og se dem ALLE

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Linauser/774152

Hollywood har fået sig en ny darling!
Og endnu bedre en skandinavisk én af slagsen ;)

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Det var vanskeligt at skulle gå i Alec Guinness fodspor - at portrættere en tidligere udgave af Obi-Wan.

58 minutter siden
Antaeus

Han er en god skuespiller og vi har fået gode actionfilm, desværre synes jeg ikke at han passer ret godt til Bondtypen og filmene er forvandlet til

13 timer siden
Fjok

Som filmelsker og trofast biografgænger, i mere end 35 år, ærgrer jeg mig over at, der stadigvæk kun er et fåtal af Danske biografer, der har inves

14 timer siden
Mark

Virker til Daniel Craig tænkte fornuftigt, da han valgte en god løn, fremfor at skære i sin håndled med et knust glas (som udtalt i et interview).

19 timer siden
Antaeus

Alec Guinness ER Obi-Wan.
Alle andre vil altid kun være sekundære.

20 timer siden

Aktive debatter