3 kommende film med Alicia Vikander

Inklusiv trailers
Billede
(© Tulip Fever/Ruby Films)

Alicia Vikander har været på alles læber, siden hun vandt en Oscar for Bedste kvindelige birolle for dramaet Den danske pige, og hun er et af de mest eftertragtede navne i Hollywood.

Den 27-årige svenske skuespiller har derfor haft travlt med at tilslutte sig det ene projekt efter det andet, og allerede her i 2016 kan vi opleve Vikander i hele tre film.


Jason Bourne

Alicia Vikanders voksende popularitet har skaffet hende en stor rolle i den femte Bourne-film. Matt Damon vender tilbage i rollen som den hardcore agent, og selvom vi allerede har vist filmens første trailer, kan det ikke skade at gense den.

Jason Bourne får premiere den 28. juli.


Tulip Fever

Filmen foregår i Amsterdam i det 17. århundrede og handler om en kunstner (Dane DeHaan), der forelsker sig i den unge Sophia (Vikander), som allerede er gift med en mand (Christoph Waltz), hun ikke elsker. Sammen beslutter de sig for at investere i tulipanmarkedet for at tjene nok penge til, at de kan stikke af sammen. Filmen fik for en lille måneds tid siden sin første trailer, men har først senere fået en dansk premieredato.

Tulip Fever får premiere den 18. august.


The Light Between Oceans

For nyligt fik det romantiske drama sin anden trailer, der i endnu højere grad fokuserer på den stærke kærlighed mellem Tom (Michael Fassbender) og Isabel Sherbourne (Vikander). Dramaet handler om et barnløst ægtepar, der en dag redder en baby fra en drivende robåd og adopterer barnet som deres eget, uvidende om at den biologiske mor (Rachel Weisz) leder efter sin lille pige.

The Light Between Oceans får premiere den 22. sempteber.