Cookie- og Privatlivspolitik
Status: Disneys kommende genindspilninger

Status: Disneys kommende genindspilninger

Opdateret med 4 nye film

Stem op!
641
Stem ned!
0
(reset)

Vi har før set nærmere på Disneys genindspilninger af deres egne, klassiske tegnefilm, og sidste år samlede vi en liste over de film, der var annonceret på det tidspunkt. Siden da er der kommet flere nye titler til, som vi kan se frem til over de næste år.

Vi har pudset artiklen af, indsat ny information om de eksisterende projekter og selvfølgelig tilføjet de nye film, der er blevet annonceret den seneste tid.

Og det er med at holde tungen lige i munden, for Disney er oppe på intet mindre end 19 kommende live action-projekter, som i det følgende er rangeret i alfabetisk rækkefølge.

Aladdin

Aladdin
Oprindeligt ville Disney have produceret en film med titlen 'Genies', der skulle fortælle lampeåndens forhistorie, men nu lader det til, at selskabet har droppet den idé for i stedet at gå videre med historien om gadedrengen fra 1992-sucesen Aladdin. Rygtet vil vide, at Sherlock Holmes-instruktøren Guy Ritchie skal iscenesætte genindspilningen.

Cruella
Skurken fra tegnefilmen '101 Dalmatinere', der allerede er blevet lavet med rigtige skuespillere to gange, får sin egen live action-film, der bliver en prequel. Emma Stone overtager rollen fra Glenn Close som den pels-elskende hundetyv Cruella de Vil, og filmens handling vil tage udgangspunkt i karakterens unge dage med fokus på, hvorfor hun blev ond.

Den lille havfrue
Ligesom den premiereaktuelle Skønheden og Udyret vil live action-genindspilningen af 'Den lille havfrue' indeholde en blanding af de allerede kendte sange samt nye numre af Alan Menken, der stod bag musikken til den oprindelige film. Premieredatoen er endnu ukendt.

Dumbo/Walt Disney Pictures

Dumbo
Tim Burton skal instruere den nye version af Disneys klassiske tegnefilm fra 1941. Filmen får manuskript af forfatteren Ehren Kruger, der tidligere har skrevet tre af Transformers-filmene. Rollelisten er de seneste måneder drypvist blevet afsløret med prominente navne som Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton og Danny DeVito.

James and the Giant Peach
Langt de fleste genindspilninger er af klassiske tegnefilm, men en enkelt skiller sig ud. 'James and the Giant Peach' er stop-motion, og selvom originalen havde begrænset succes i 1996, holder det ikke Disney tilbage fra at prøve igen med rigtige mennesker. Bond-instruktør Sam Mendes er på tale til at føre megafonen, mens forfatter Nick Hornby skal skrive manus.

Junglebogen 2
Succesen fra den første genindspilning af Junglebogen betød, at der allerede kort tid efter premiere blev annonceret en fortsættelse til eventyret om jungledrengen Mowgli. Instruktøren Jon Favreau har udtalt, at han gerne vil være involveret, hvis fortsættelsen bliver aktuel.

Løvernes konge
Teknikken bag Junglebogen var så overbevisende, at en ny udgave af Løvernes konge ikke virker nær så urealistisk, som man oprindeligt skulle tro. Disneys mest populære tegnefilm bliver dog svær at leve op til, og fansene kan let blive skuffet. Den kommercielle succes virker dog nærmest uomtvistelig.

Maleficent 2
Disney laver en efterfølger til kæmpesuccesen 'Maleficent', og Angelina Jolie forventes at vende tilbage til titelrollen som den onde fe. Plottet er indtil videre ukendt.

Mary Poppins

Mary Poppins
Emily Blunt er på tale til titelrollen, når Disney genindspiller klassikeren fra 1964. Handlingen vil eftersigende tage udgangspunkt i barnepigens tilbagevenden til Familien Banks, og går alt godt, kan der være grundlag for en ny franchise baseret på P.L. Travers i alt otte Poppins-bøger.

Mulan
Disney har købt et manuskript af Elizabeth Martin og Lauren Hynek om den kinesiske legende. Det er ikke første gang, at historien om Mulan laves med rigtige skuespillere. Kina producerede filmen 'Mulan: Rise of a Warrior' i 2009. 

Night on Bald Mountain
Dracula Untold-forfatterne Matt Sazama og Burk Sharpless er hyret til at forvandle den ca. 11 minutter lange Fantasia-sekvens til en dyster historie i spillefilmslængde. En del af filmen kommer til at fokusere på baggrundshistorien for det mørke bevingede monster Chernabog, der spreder uhygge fra sit bjerg.

Oliver & Co./Walt Disney Pictures

Oliver Twist
Denne hører til de lidt mere sære af slagsen. Ice Cube skal spille Fagin og producere en ny hiphop-version af Charles Dickens' klassiske 'Oliver Twist', som Disney tidligere fortolkede i Oliver & Co.

Peter Pan
David Lowery er blevet hyret som instruktør, der sammen med Toby Halbrooks har skrevet manuskriptet. Makkerparret står også bag Disneys live action-film 'Peter og dragen', der får premiere senere på året.

Peter Plys
Alex Rose Perry skal skrive manuskriptet, der vil fokusere på drengen Jakob, som er blevet voksen. Han vil nu forsøge at finde sine gamle venner fra Hundredemeterskoven. Filmen bliver dermed ikke en genindspilning, ligesom de fleste live action-versioner, men derimod en efterfølger i stil med Hook.

Pinocchio

Pinocchio
Peter Hedges, der bl.a. har skrevet What's Eating Gilbert Grape, er ansat til at skrive manuskriptet. Udover Disneys version, er der yderligere to film på vej om Pinocchio: en med Robert Downey Jr., der fokuserer på trædukkens skaber, Gepetto, og en stop motion-film af Guillermo del Toro.  

Prince Charming
Prinsen på den hvide hest, som man kender ham på dansk, skal være omdrejningspunktet i en ny film. Ifølge rygterne bliver der dog ikke tale om en specifik karakter, fx prinsen fra 'Askepot', men derimod en nyfortolkning af hele ideen om Prince Charming. Producenterne bag den kommende Skønheden og Udyret er tilknyttet projektet.

Rose Red
Disney vil kombinere Grimms eventyr ’Snehvid og Rosenrød’ med selskabets egen klassiske historie om Snehvide i en live action-version med titlen ’Rose Red’. Filmen følger Rose Red, som forsøger at vække sin søster, der har spist et forgiftet æble.

Sværdet i stenen
Game of Thrones-manuskriptforfatteren Bryan Cogman er blevet hyret til at sammensætte drejebogen til eventyret, der er en genindspilning af Disneys originale tegnefilm fra 1963. Filmen burde dog eftersigende have mere til fælles med Excalibur - Kongernes sværd end Disneys egen klassiker.

Tink
Peter Pans gode ven og hjælper, Klokkeblomst, har opnået fornyet succes i en række solofilm, som Disney nu vil overføre til "den virkelige verden". Reese Witherspoon skal spille hovedrollen og producere filmen, der får titlen 'Tink' (forkortelse for feens engelske navn Tinker Bell). Manuskriptet skal skrives af Victoria Strouse, som også har arbejdet på Pixars kommende animationsfilm Find Dory, efterfølgeren til Find Nemo.

Skønheden og Udyret er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Henrik Vinther

Jeg skal som udgangspunkt ikke se en eneste af dem. Synes det er synd at Disney er blevet så sequel/remake fikserede. Med deres Marvel og Star Wars serier og nu alle deres gamle klassikerer også. Det hele handler bare om at maksimere profit og tage så få chancer som muligt.
Flere af de andre store studio har dedikerede kunst/indiefilm afdelinger som Fox Searlight Pictures (20th Century Fox), Focus Features (Universal) og Sony Picture Classics (Sony). Og selv de som ikke har (f.eks. Warner Bros. og Paramount) satser stadig mere på originale film end Disney gør.

Men man må jo sige det har virket for Disney. De har nu klart den største markedsandel. De kan grine hele vejen ned til banken, og så kan de jo være ligeglade med om deres film skaber nogen vedvarende værdi for deres publikum.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Ann-Britt

Der er flere som jeg ser frem til at se i biografen.
Spændende projekter.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Laurauser/906212

Jeg er ret sikker på at Mary Poppins ikke er en genindspilning, men en 2er. Tager udgangspunkt i en af de næste bøger og ikke den samme bog som den fra filmen fra 60erne, jeg forstår ikke for den bliver ved med at blive kaldt en genindspilning?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Maxuser/577644

Uha ja, selv om jeg har et åbent sind omkring "remakes" så har jeg svært ved at se hvordan det kan gå godt. Se bare den første på listen Alladin .. hvordan klarer de den uden Robin Williams holdt den film oppe med sit enorme talent.

Også lidt nervøs over at der skal være rigtige skuespillere indblandet for det går ikke altid så godt som med Maleficent, f.eks. Oz hvor den animerede abe og dukke nærmest overtager filmen og får skuespillerene til at fremstå dårligt (og så hjælper det ikke at de overspiller samtidigt).

Utroligt at Disney ikke kan finde på nye historier, især når Pixar og alle mulig andre godt kan finde ud af det. Tag f.eks. Leap! aka Ballerina (2016) som beviser at et mindre fransk firma med et langt mindre budget sagtens kan lave en ægte energisk "disney princesse" animation i absolut samme høje kvalitet og underholdning. Man må undre sig over at så god en animation og med en efterspørgsel på størrelse med Frost/Frozen ikke er kommet til Danmark endnu. Men måske er det også bedst, for et lille land som os har slet ikke råd til at betale for alle de psyklog timer på knuste pigedrømme og forstuvede ankler som det ville forårsage. I mellem tiden må vi så krydse fingre om at Grusomme 3 og Biler 3 ikke bliver for tamme.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Horsi

Jeg skal ikke se nogle af dem. Gider simpelthen ikke det remake tog der kører lige nu. Her er i stedet to forslag til film jeg ville gide at se.

Snehvide og Rosenrød i en HÅNDTEGNET animeret version som kun omhandler det eventyr og ikke kobler det sammen med Snehvide.
En fortsættelse også håndtegnet til Den Store Muse Detektiv. Den første film er desværre stærkt undervurderet, den fortjener meget mere anerkendelse end den har. Når man ser den, er det tydeligt at Basil lige er begyndt på en ny sag som filmen slutter. Med den rigtige form for skrivning, ville det være helt fantastisk.

Det er to film jeg ville være helt vild med at se.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Jimmy

Den Store Muse Detektiv? Du mener Mesterdetektiven Basil Mus ikke?

Det kunne være fedt med en 2'er..

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Horsi

Det er den jeg mener. Jeg så den på engelsk og kendte derfor ikke det danske navn, men det er den jeg mener.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Naja Mamani Brandt

Skeptisk. Altså, nogle af ideerne lyder interessante og det er mere eller mindre nyfortolkningerne eller rettere sagt spin-off'ene såsom Rose Red, Prince Charming, Night on bold mountain og Cruella dem der leger lidt med originalerne for at give os seere en ny historie eller et anderledes kig på en. Skønheden og udyret var ellers den eneste af disse disney remakes jeg ville være positiv overfor, men tvivler på jeg vil kunne sige nej til Løvernes Konge. Men alle de andre skal jeg absolut ikke se.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jimmy

Det skulle ikke undre mig at Disney om et par år disker op med nye numre..
Vi fik Disney Klassiker Guldnumre og Disney Pixar med sølvnumre og Disney Live-Action bliver vel med Bronze numre..

Men bare de dog snart ville komme med et RIGTIG eventyr i animation.. Ser SÅ meget frem til MoanaVianaVaiana eller hvad pokker den hedder...

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Jimmy

Hvorfor lige Mary Poppins? har de ikke ødelagt nok klassikere??

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Generelt har de mange fortsættelser det hårdere end tidligere, og det er en tendens som jeg tror vil fortsætte.

29 minutter siden
Thomas

Af de 12 udvalgte, skal jeg nok se følgende i 2018.

4 timer siden
DJN
DJN

Det er i år, episode VIII kommer.

4 timer siden
adam

der kommer en ny trailer i dag ved ikke hvornår man der kommer en glæder mig til at se den

5 timer siden
Mrs. Baggins

Har I ikke glemt Star Wars?

Kan ikke huske om der kommer en episode eller om det bliver noget Han Solo spin-off i 2018.

5 timer siden

Aktive debatter