Star-Lord i Avengers 3

Chris Pratt tilslutter sig måske superheltegruppen
Billede
(© Guardians of the Galaxy/Marvel Studios)

Vi ved allerede, at den todelte Avengers: Infinity War vil indeholde en hel skare af Marvels superhelte, og nu lader det til, at karakteren Star-Lord er en af de nye tilføjelser til superheltegruppen.

Filmenes instruktører, Joe og Anthony Russo, har udtalt til Comicbook.com, at de er store fans af Guardians of the Galaxy og især Chris Pratts portrættering af Peter Quill, alias Star-Lord. En lidt kryptisk kommentar, der tolkes som Russo-brødrenes hentydning til, at Pratt vil medvirke i Avengers-filmene.

Star-Lord hører til blandt de mere selvironiske karakterer i Marvels univers, og han vil uden tvivl tilføje en del humor til det store superheltebrag. Inden da kan han opleves i efterfølgeren Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Joe Russo har desuden bekræftet, at Thor vender tilbage, hvilket betyder et gensyn med Chris Hemsworth. Og når vi nu er ved tordenguden skal det nævnes, at Tessa Thompson, som vi mødte i forbindelse med Rocky-filmen Creed, har fået en rolle i Thor: Ragnarok. Det skriver The Hollywood Reporter.

Avengers: Infinity War - del 1 får premiere den 3. maj 2018.