Junglebogen 2 er allerede planlagt

Opdateret: Men ikke ifølge instruktøren
Billede
(© Junglebogen/Disney)

Instruktøren Jon Favreau slår koldt vandt i blodet og bekræfter, at man kun har talt om en evt. fortsættelse. Det skriver Empire. 

- Skulle der komme en fortsættelse, vil jeg meget gerne være involveret, udtaler Jon Favreau, der med et smil forsikrer, at en mulig fortsættelse ikke vil være baseret på 'Luftens helte' - Disneys tegnefilmsserie med Baloo som luftkaptajn.

--------------------------------------------------------------

En ny version af den klassiske animationsfilm, Junglebogen, får premiere i denne uge, men allerede nu er en fortsættelse på vej fra Disney.

Jon Favreaus eventyr har modtaget overbevisende anmeldelser forud for premieren, og ifølge The Hollywood Reporter har den positive feedback og en forventning om et flot billetsalg søsat udviklingen af en 2er.

Disney håber på, at både instruktør og manusforfatter vil vende tilbage, og planen er eftersigende at dykke yderligere ned i Kiplings univers for at fortælle næste kapitel.

Om hovedrolleindehaveren Neel Sethi eller nogle af de store navne som Bill Murray, Scarlett Johansson eller Ben Kingsley er ombord, melder historien intet om.

Nyheden kan meget vel betyde, at Warner Bros.' kommende Jungle Book: Origins får modvind. Filmen, der skal instrueres af Andy Serkis og som lover en mere dyster udgave af eventyret, er allerede blevet skubbet to gange. Med endnu en Disney-film i samme univers er konkurrencen kun større.

Junglebogen 2 afventer en premieredato, mens den første film får dansk premiere den 14. april.