Instruktør fundet til Jurassic World 2

Fra gys til dinoer
Billede
(© © Universal Pictures)

Jurassic World blev en af de bedst sælgende film nogensinde, hvilket selvfølgelig betyder, at en fortsættelse er på vej. Nu bekræfter instruktøren på den første film, Colin Trevorrow, at J.A. Bayona skal instruere Jurassic World 2.

Trevorrow er selv pænt optaget med udviklingen af Star Wars: Episode IX, og giver derfor dino-stafetten videre til "en af sine favorit-instruktører", som han i dag skriver på Twitter.

Bayona er bedst kendt for den ferme gyser Børnehjemmet og er snart aktuel med den visuelt lovende A Monster Calls. Den spanske filmskaber skulle ellers have instrueret den kommende World War Z 2 med Brad Pitt, men har altså valgt at forlade de kødædende zombier til gengæld for juratidens øgler. 

Toeren bliver eftersigender en anden slags film, hvor det, ifølge Trevorrow selv, ikke handler om flere eller vildere dinosaurer, men istedet en større fortælling om forholdet mellem menneskene og fortidsdyrene.

Hovedkaraktererne Owen (Chris Pratt) og Claire (Bryce Dallas Howard) er begge bekræftet til at vende tilbage, men Isla Nublar skiftes denne gang ud med en anden lokation.

Jurassic World 2 får premiere den 7. juni 2018.