Harrison Ford er igen Indiana Jones

Og Steven Spielberg instruerer Indy 5
Billede
(© Raiders of the Lost Ark / Paramounta Pictures)

Rygterne har længe svirret om, hvem der skulle overtage rollen som Indiana Jones i den kommende femte film. Nu offentliggør Walt Disney Pictures, at Harrison Ford vender tilbage som Indy i filmen, der igen skal instrueres af Steven Spielberg.

Disneys chef, Alan Horn, udtaler i en pressemeddelelse: 

- Indiana Jones er en af de største helte i filmhistorien, og vi glæder os til at lade ham vende tilbage til det stor lærred i 2019.

- Det er sjældent, at der er så perfekt en kombination af instruktør, producere, skuespiller og rolle, og vi kunne ikke være mere spændte på at være med i dette eventyr med Harrison og Steven. 

George Lucas, der var med til at skabe historierne i de tidligere film, bliver ikke nævnt, men producerne Kathleen Kennedy og Frank Marshall er tilbage.

Mange mente allerede, at Harrison Ford var for gammel, da han som 64-årig medvirkede i den fjerde film i serien, Indiana Jones og krystalkraniets kongerige.

Det bliver interessant at se reaktionerne på, at den nu 73-årige Ford vender tilbage. Samtidig gjorde han det godt som Han Solo i den seneste Star Wars-film.

Indiana Jones 5 får international premiere den 19. juli 2019