5 film om den nådesløse natur

Forbered dig med CAMPZ.dk (advertorial)
Billede
(© The Revenant/20th Century Fox)

Leonardo DiCaprio vandt for nylig en Oscar for sin hovedrolle i den barske The Revenant, der blev optaget i områder med vanvittigt flot natur, hovedsageligt i det vestlige Canada.

CAMPZ.dk elsker vi alt, der har med natur, camping, klatring og fritid at gøre, og DiCaprios pelsjæger er langtfra det eneste ukuelige menneske, naturen har sat på en hård prøve på det store lærred.

Her er fem stærke film, der foregår langt væk fra civilisationen ... De er must-sees for alle, der er vilde med at være ude i det fri.

Cast Away
Cast Away
STILLEHAVET: I Robert Zemeckis' overlevelsesdrama fra 2000 spiller Tom Hanks en helt almindelig mand, der efter et flystyrt må gøre Robinson Crusoe kunsten efter, da han strander på en øde ø. Her bor han alene i fire år - eller dvs. kun i selskab med sin imaginære ven, volleybolden Wilson.


Grizzly Man
Grizzly Man
ALASKA: I 'Aguirre, den gale erobrer' og 'Fitzcarraldo' skildrede Werner Herzog sammen med skuespilleren Klaus Kinski mænd med gale ambitioner om at undertvinge naturen. Men denne dokumentarfilm fra 2005 om en mand, der i 13 år camperede blandt livsfarlige gråbjørne, er den tyske instruktørs mesterværk.


The Grey
The Grey
ALASKA: Oliearbejderen John Ottway og seks af hans kollegaer overlever et flystyrt, og derefter truer en glubsk ulveflok, som man skal være mere end almindelig hårdfør for at være i stand til at tage kampen op imod i ødemarkens bidende kulde. Heldigvis spilles hovedpersonen af Liam Neeson!


Life of Pi
Life of Pi
STILLEHAVET: Ang Lees filmatisering af Yann Martels bestseller om en forlist dreng modtog 11 Oscar-nomineringer og blev belønnet for instruktion, musik, den fantastiske fotografering, samt de meget overbevisende visuelle effekter, der bl.a. bragte den bengalske tiger, unge Pi må dele redningsbåd med, til live.


Udflugt med døden
Udflugt med døden
GEORGIA: Fire kammerater (deriblandt Jon Voight og Burt Reynolds) skulle bare have været på en stille og rolig kanotur i idylliske omgivelser i John Boormans klassiker fra 1972, men de udsættes i stedet for en stribe af rædsler, da de kommer i nogle lokale bondeknoldes vold og herefter må begå sig i den smukke, men ubarmhjertige natur.

Hvis du er til det vilde liv med isklatring, bjergbestigning og anden ekstremsport, kan du finde alt det udstyr, som du har brug for i vores shop. Ønsker du derimod ro til krop og sind, så gå på opdagelse blandt vores vandretasker, sko, tøj og tilbehør på www.campz.dk.

Så hvad end du er til det udendørsliv, der ikke er for sarte sjæle, eller du bare har brug for at samle tankerne, er én ting sikker: Du må ALDRIG gå ned på udstyr! CAMPZ.dk tilbyder lige præcis det, du står og mangler til din næste ekspedition.