Cookie- og Privatlivspolitik

2 søstre på flugt

Eksklusivt: Første billeder fra Hundeliv

Stem op!
136
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan som de første vise billeder fra den danske film Hundeliv.

Dramaet handler om den unge Sofia, der bor i en gammel campingvogn bag familiens bodega sammen med sin halvsøster Olivia. Pigerne må dagligt leve med at blive ydmyget af Olivias far og slæng fra bodegaen, som både udstiller og slår dem, mens deres fælles mor blot ser til. 

En dag finder Sofia et brev fra hendes biologiske far adresseret til moren, og hun beslutter sig for at flygte sammen med Olivia for at finde sin far. 

Filmen er instrueret af spillefilmsdebutanten René Frelle Petersen, og på rollelisten kan man bl.a. opleve Alexandre Willaume, Allan Hyde og Julie Andersen.

Hundeliv får premiere den 16. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nils

... er fra Irland!

... og Timothy Dalton fra Wales ;)

5 timer siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

før den officielle premiere er et gigantisk rødt flag, der fortæller at studioerne ved at de har en stinker, så den slags film undgår jeg.

8 timer siden
Camie

Det er svært med Tarantino. Enten elsker man dem, eller man hader dem. "Reservoir Dogs" er absolut blandt dem jeg er godt underholdt af.

9 timer siden
Horsi

Jeg synes ikke rigtig at du kan overføre rotten tomato til danske forhold for den hjemmeside har fået kuldt status i USA.

9 timer siden
IM STEPH

Hvis filmen bare ikke hed noget med Jumanji var den ikke så provokerende. Jumanji er blandt mine favorit film fra min barndom.

11 timer siden

Aktive debatter