Deadpool 2 officielt i støbeskeen

Opdateret: Reynolds, Miller og manusforfatterne bekræftet
Billede
(© 20th Century Fox)

Opdateret: Filmselskabet 20th Century Fox bekræfter, at Ryan Reynolds, instruktør Tim Miller samt manuskriptforfatterne Rhett Reese og Paul Wernick alle vender tilbage for at lave Deadpool 2. Premieredatoen er dog stadig ukendt, men rygtes allerede at være engang i 2017.

-------------------

Deadpool har ikke engang haft premiere endnu, men alligevel tror 20th Century Fox så meget på projektet, at filmselskabet har givet grønt lys til en efterfølger.

The Hollywood Reporter bringer historien, der også bekræfter, at hovedrolleindehaver/producer Ryan Reynolds vender tilbage. Ligeledes er manuskriptforfatterne Rhett Reese og Paul Wernick ved at arbejde på en drejebog til efterfølgeren.

Tim Miller, der debuterer som instruktør med den første film, er ikke officielt ombord, men ifølge rygterne forsøger 20th Century Fox at genforene holdet.

Som man bl.a. kan se i vores interview med Ryan Reynolds, har skuespilleren brugt 11 år på at få filmen lavet. Derfor må det også være en lettelse for den 39-årige canadier, at de foreløbige estimater tyder på succes til etteren, og at der nu er en toer i vente.

Deadpool, altså den første film, er aktuel i biografen.