Verdens værste film filmatiseres

James Franco laver The Room
Billede
(© The Room 2003 @ Wiseau-Films )

Tommy Wiseaus film The Room fra 2003 har længe været anset som en af de værste film, der nogensinde er blevet skabt, men på trods af dette skal historien bag produktionen nu filmatiseres i The Disaster Artist.

Den manglende sans for filmisk kvalitet har givet filmen en form for kultstatus hos folk, som rent faktisk mener, at den er så dårlig, at den egentlig er god.

Med manglende kontinuitet, ikkeeksisterende skuespil og tåkrummende production-value bliver fortællingen om en forlovet kvindes affære med en anden mand en horribel oplevelse for selv garvede filmanmeldere.

En af medforfatterne på produktionen har skrevet en bog om den mærkværdige filmproces, ogJames Franco har besluttet sig for at forvandle denne bog til levende billeder. Franco skal selv spille manden bag vanviddet Tommy Wiseau, og hans kammerat Seth Rogen står for produktionen af filmen.

Med en titel som 'The Disaster Artist' rammer filmen den sortkomiske genre, hvor selvironi og skæve parodier danner grundlag for filmens underholdning.

Franco har samlet en lovende rolleliste sammen med blandt andre Kate Upton som den lettere akavede femme fatale i filmen og Josh Hutcherson som den bøvede og komplet malplacerede Denny. Mon Franco kan forvandle historien om måske verdens værste film til en god film?

The Disaster Artist har på nuværende ingen premieredato.