Cookie- og Privatlivspolitik
Christopher Nolan laver film om 2. Verdenskrig

Christopher Nolan laver film om 2. Verdenskrig

Tom Hardy i Dunkirk

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Flere detaljer er blevet afsløret om Christopher Nolans næste projekt, der har fået titlen Dunkirk. Warner Bros. beskriver krigsfilmen som en "episk action-thriller".

Tom Hardy, der havde en handlekraftig rolle i Nolans drømme-hit Inception, er på tale til at spille med i filmen over for Kenneth Branagh og Mark Rylance.

Filmen handler, som titlen antyder, om evakueringen af Dunkirk i Frankrig under Anden Verdenskrig. Derfor lyder den først og fremmest lidt mere jordnær, end vi ellers har været vant til fra den hemmelighedsfulde instruktør.

Men hvem ved, om Nolan har en overraskelse gemt i ærmet?

Dunkirk får premiere den 21. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

CINEMANDRUP

Det lyder til at blive anden tilgang end hvad vi er vant til og det beundrer jeg manden for. Hans film overrasker mig altid til det positive og dette bliver helt sikkert også en af slagsen. Det lyder for simpelt for en mand som ham blot at lave en krigsfilm, så er overbevist om at han gemmer nogle gode detaljer til senere offentliggørelse.

Når det så er sagt at jeg glæder mig, så ærger mig det også en smule, at det IGEN er Hardy der pryder rolelisten. Manden er en genial skuespiller og elsker hans film, men lidt nyt blod ville ikke skade Nolans værker. Det virker efterhånden som et sikkert kort at trække på Hardy og kompagni. Her savnede jeg måske lidt en ny hovedrolle.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Kim

Altså jeg elsker også Nolans film, men jeg forstår ikke hvorfor han er så ræd for at bruge andre skuespillere end sine sædvanlige...? Der må da siges at være rigeligt af talent at vælge ud fra, så hvorfor ALTID Hardy, DiCaprio, Bale, Caine, Murphy etc. ? Prøv nu at give andre en chance, Nolan ! ...men jeg skal da helt sikkert se filmen alligevel ! ;-)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Thomas

Som altid, glæder jeg mig til Nolans film. At det bliver en film om Dunkirk får mig bare til at glæde mig endnu mere.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Dunbar

Især med Kenneth Branagh på rollelisten også. Jeg her faktisk heller ikke set en film omhandlende evakueringen fra Dunkirk før.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Alec Guinness ER Obi-Wan.
Alle andre vil altid kun være sekundære.

5 timer siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

at Disney ville begynde at tage chancer med deres anthology/spin off film.

6 timer siden
Joe
Joe

Håber at filmen finder sted mellem episode 3 og 4, efter at Obi-wan er gået i skjul.

7 timer siden
Nikolaj

Jeg er ikke en største fan af spin-off film, og det gælder ikke kun i Star Wars universet.

11 timer siden
Litvan

Også selv om filmen (eller flere) skulle handle om hans yngre dage, kan Ewan stadig have en stor rolle i dem, hvis man evt.

15 timer siden

Aktive debatter