5 film du skal se i december

Kraften er med disse biograffilm
5 film du skal se i december
(© Macbeth/SF Film)

Hvilke fem december-film ser du mest frem til?

Husk, at du kan selv påvirke fremtidige resultater og afgive din stemme på filmprofilerne. Resultatet, der ikke overraskende domineres af en fjern, fjern galakse, kan ses forneden.

Star Wars: The Force Awakens_Disney Pictures
Star Wars: The Force Awakens (95 %)
Den første episode i den nye Star Wars-trilogi foregår 30 år efter begivenhederne i Return of the Jedi og er instrueret af J.J. Abrams. Forventningerne er tårnhøje, hvilket ikke overraskende gør science fiction-eventyret til månedens mest ventede film. 

Macbeth_SF Film
Macbeth (82 %)
Filmatiseringen af et af Shakespeares hovedværker om magtbegær og skæbnens luner har Michael Fassbender i titelrollen som den plagede skotte, der dræber sin konge i tørsten efter tronen. Marion Cotillard ses som den snu Lady Macbeth.

Burnt_Scanbox
Burnt (82 %)
Bradley Cooper spiller stjernekokken Adam Jones, der rejser til London, samler et hold og forsøger at lave den bedste restaurant nogensinde. Dramaet er instrueret af manden bag Familien og har desuden en imponerende rolleliste på menuen.

Creed_Warner Bros.
Creed (82 %)
'Creed' er i princippet den syvende film i Rocky-serien, der startede i 1976 med Oscar-vinderen Rocky. Sylvester Stallones karakter er dog primært at finde på sidelinjen, imens den unge Adonis Creed (Michael B. Johnson) går i Rockys fodspor, som filmverdenens nye store boksetalent.

Joy_20th Century Fox
Joy (81 %)
Jennifer Lawrence samarbejder for tredje gang med instruktøren David O. Russell i filmen om Joy Mangano, der opfandt The Miracle Mop og startede et forretningsimperium fra bunden af. Bradley Cooper og Robert De Niro medvirker også.