”Leonardo DiCaprios modigste præstation”

De første reaktioner på The Revenant
The Revenant er DiCaprios modigste rolle
(© 20TH CENTURY FOX/The Revenant)

Eksperterne på sitet Awards Daily, der specialiserer sig i at forudse vinderne ved årets prisuddelinger, har set The Revenant og forudser Leonardo DiCaprio som en sikker Oscar-kandidat.

- 'The Revenant' er to ting - et kærlighedsbrev til den naturlige verden, som vi har ødelagt i vores tørst efter flere ”ting”, og Leonardo DiCaprios modigste og hårdeste præstation nogensinde, skriver sitet i deres månedlige nyhedsbrev.

På Twitter kan man ligeledes læse de første reaktioner, der alle dømmer DiCaprio som en selvskreven kandidat til Bedste mandlige hovedrolle.

Filmen handler om en mands kamp for at overleve i vildmarken, mens han søger hævn over de mænd, der efterlod ham som død.

Også Tom Hardy (birolle) og filmens fotograf Emmanuel Lubezki spås gode chancer ved prisfesten, men når det kommer til prisen for Bedste film, er flere eksperter bange for at filmen simpelthen er for barsk for akademiet.

DiCaprio har været nomineret fire gange i kategorien, men har aldrig vundet. Hollywoods absolut største stjerne har med andre ord fortjent sejren, men konkurrencen ser ud til at blive hård til Oscar-showet næste år.

Michael Fassbender (Steve Jobs), Eddie Redmayne (Den danske pige), og Michael Caine (Youth) er blot nogle af de navne, der pt. kandiderer til en nominering.

The Revenant får dansk premiere den 21. januar.