Eksklusivt: Ny dansk gyser i produktion

Horror-roman filmatiseres
Billede
(© Frightgeist Films)

For første gang i lange tider får biograferne en vaskeægte dansk gyser på plakaten. Titlen er Finale, og filmen er baseret på den anmelderroste roman 'Alt det hun ville ønske hun ikke forstod' af Steen Langstrup.

Vi kan desuden vise de tre første billeder fra filmen, som kan ses forneden.

'Finale' kommer ikke til at lægge fingre imellem, når det kommer til blod og ubehagelige scener.

Det bliver nemlig delvist den første såkaldte torture porn-film i Danmark - en undergenre kendt fra Saw og Hostel, men som også kædes sammen med Lars von Triers prisvindende Antichrist.

Plottet tager udgangspunkt i to unge kvinder, Agnes og Belinda, der arbejder på en tankstation nær grænsen til Tyskland. Byen ligger øde hen, fordi Danmark spiller en fodboldfinale på samme tidspunkt.

Pigerne har intet tilfælles og vil egentlig bare have aftenen overstået. Men snart går det op for dem, at ingen kunder betyder ingen vidner, og at de står i en mildest talt urovækkende situation.

Hovedrollerne som Agnes og Belinda spilles af Anne Bergfeld og Karin Michelsen, der begge spillefilmsdebuterer. Filmen er instrueret af Søren Juul Petersen, der tidligere har produceret 'Skyggen', Af banen og senest Det grå guld i 2013. 

Finale får premiere oktober 2016.

Finale

Finale

Finale