3 nye Fast and Furious-film bekræftet

Vin Diesel går til tasterne
Billede
(© Universal Pictures)

Fast & Furious-serien er en gigantisk succes, og nu bekræfter Vin Diesel tre film mere, der til gengæld bliver de sidste.

Stjernen og producenten forklarede sig på Facebook med følgende ord.

- Fans af sagaen er de bedste i verden. Siden jeg begyndte at producere filmene i 2008, har I givet mig uvurderlig feedback.

- Min medproducent vil have mig til at underskrive kontrakten på en ny instruktør, men denne franchise er noget særligt, og valget skal håndteres med omhu.

Rygterne vil vide, at Universal har haft besvær med at finde en instruktør til den næste film, og at Vin Diesel har besværliggjort processen.

Fire instruktører har tidligere haft fornøjelsen (Rob Cohen, John Singleton, Justin Lin og James Wan) og umiddelbart burde det være relativt nemt at finde lignende genrehåndværkere. Eksempelvis F. Gary Gray der har instrueret Straight Outta Compton og The Italian Job.

I første omgang nøjes Vin Diesel med at bekræfte yderligere tre film i serien og takke filmselskabet for det gode samarbejde.

- Universal har været som en familie. Jeg lovede studiet en sidste trilogi, der afslutter sagaen. I mit næste opslag annoncerer jeg instruktørerne.

Fast & Furious 8 forventes at få dansk biografpremiere den 13. april 2017.