5 film du skal se i september

Månedens mest ventede titler
Spionen fra U.N.C.L.E.
(© Warner Bros.)

filmprofilerne kan du stemme på, hvor meget du ser frem til en film. Her er de fem mest ventede i september måned.

Listen består af fem ret forskellige film bestående af en ungdomfilmatisering, en opdatering af en 1960er-serie, to danske premierer og en amerikansk komedie.

Maze Runner 2: Infernoet

Maze Runner 2: Infernoet (87 %)
De tilfangetagne unge er sluppet ud af labyrinten, men står nu over for en endnu større udfordring. Overlevelse er stadig i højsædet i filmatiseringen af James Dashners romanserie.

Spionen fra U.N.C.L.E.

Spionen fra U.N.C.L.E. (79 %)
Filmatisering af tv-serien fra 1960erne om en CIA-agent og en russisk KGB'er, der slår sig sammen for at afsløre en forbryderisk organisation, som handler med atomvåben. Instrueret af Guy Ritchie (Sherlock Holmes).

Klovn Forever © Per Arnesen

Klovn Forever (75 %)
Fem år efter den første film vender Casper og Frank tilbage, men tingene har forandret sig, efter Frank er blevet far. Casper, derimod, er stadig single og klar på nye udfordringer. Venskabet sættes for alvor på prøve i komedien, der er baseret på TV2s serie.

Trainwreck

Trainwreck (75 %)
Amy Schumer spiller en karrierekvinde, der aldrig havde troet, hun skulle nøjes med én mand, men nu måske har mødt prinsen på den hvide hest. Judd Apatow instruerer komedien.

Krigen © Per Arnesen

Krigen (73 %)
Familiefaren og kompagnichefen Claus må på en mission i Afghanistan træffe et vanskeligt valg for at redde en såret soldat. Beslutningen får konsekvenser for både ham selv og hans familie hjemme i Danmark. Pilou Asbæk spiller hovedrollen, mens manden bag Kapringen står for instruktionen. [banner_here]