Her er den nye Spider-Man!

19-årig englænder valgt
Billede
(© Sony Pictures)

Skuespilleren Tom Holland er blevet valgt til at spille Spider-Man i en række kommende superheltefilm. Det skriver Variety.

Holland, der blev rost for sin præstation i katastrofefilmen The Impossible, overtager således den populære rolle fra Andrew Garfield, der spillede Peter Parker i de seneste to kapitler.

Sony og Marvel, der sammen skal producere filmene, har tilmed hyret den relativt ukendte instruktør Jon Watts til at stå bag den første i rækken.

Antallet af nye produktioner er endnu ikke offentliggjort, men hvis den første bliver en succes, kan vi forvente en længere føljeton.

Tom Hollands første optræden som Spider-Man bliver dog i en anden superheltefilm, Captain America: Civil War, der dermed bruges til at introducere den nye version af edderkoppemanden.

Brugerne på kino.dk fik dermed ikke deres favorit, da vi spurgte til, hvem man helst ville se som Spider-Man blandt de sidste seks kandidater på Marvel og Sonys shortlist.

Her fik Hugo-skuespilleren Asa Butterfield 41 % af stemmerne, mens Holland måtte nøjes med 8 %.

Det skydes dog sandsynligvis i højere grad et begrænset kendskab til den nyvalgte Spider-Man end egentlig uvilje mod skuespilleren, og under alle omstændigheder får den 19-årige englænder nu mulighed for at bevise sit værd som superhelt.

Første solofilm med Tom Holland som Spider-Man får premiere den 27. juli 2017.