Flygtningen vender tilbage

I didn’t kill my wife!
Billede
(© Warner Bros.)

The Fugitive (på dansk 'Flygtningen') fra 1993 var en kæmpe succes, hvis kvalitet stadig holder den dag i dag. Nu skriver Deadline, at Warner Bros. planlægger en ny film i universet.

Producenterne Arnold og Anne Kopelson vender tilbage, men vil ikke afsløre om filmens to hovedroller, Harrison Ford og Tommy Lee Jones, gør det samme.

Ford er med de kommende Star Wars: The Force Awakens, Blade Runner 2 og en mulig 'Indiana Jones 5' ellers inde i en periode, hvor alle hans gamle roller bliver genoplivet. Så hvorfor ikke også tilføje den uskyldigt mordanklagede Dr. Richard Kimble til ligningen?

Lee Jones vandt en Oscar for sin præstation som den ihærdige politimand Samuel Gerard, der tilmed havde hovedrollen i fortsættelsen U.S. Marshals. Han er med andre ord formentlig glad for rollen.

'The Fugitive' byggede på en tv-serie, der løb over skærmen fra 1963-67, og hvori den gode doktor var på evig flugt i sit desperate forsøg på at finde den enarmede mand, der myrdede hans kone.

Formatet er altså tilpas elastisk til, at Warner kan skabe en helt ny franchise omkring Kimble og Gerard. Sandsynligheden for, at Gerard bliver hovedkarakteren igen, er dog størst, da Fords karakter jo frikendes i den første film.

Warner Bros. satser på at starte optagelserne tidligt næste år.