Wonder Woman får ny instruktør

Patty Jenkins overtager fra Michelle MacLaren
Billede
(© DC Comics)

OPDATERET:

Tidligere på ugen kunne The Hollywood Reporter fortælle, at Michelle MacLaren havde forladt posten som instruktør af superheltefilmen Wonder Woman. Nu beretter samme medie, at Warner Bros. har fundet en afløser.

Patty Jenkins, instruktøren af dramaet Monster og episoder af den amerikanske udgave af 'Forbrydelsen', kommer til at overtage roret.

Jenkins var allerede på tale til at være den første kvindelige instruktør på en superheltefilm, da Thor: The Dark World skulle have en iscenesætter. Hun forlod dog projektet pga. kreative uoverensstemmelser - den samme begrundelse Warner Bros. gav bruddet med MacLaren.

Nu får den alsidige Jenkins så lov til at prøve kræfter med konkurrentens superhelt og bliver, med mindre kreative uoverensstemmelser skulle komme i vejen igen, den første kvindelige superhelteinstruktør.

_______________________________________________

Michelle MacLaren har valgt at forlade den kommende superheltefilm Wonder Woman. Det skriver The Hollywood Reporter.

Filmselskabet Warner Bros. uddyber i en officiel udmelding:

- På grund af kreative uoverensstemmelser har Warner Bros. og Michelle MacLaren valgt ikke at fortsætte med planerne om at udvikle og instruere 'Wonder Woman' sammen.

Filmen om DC Comics' mest ikoniske kvindelige superhelt har været længe undervejs, og med den nylige udvikling er projektet igen rendt i problemer.

Tegneseriefilmatiseringen står nu tilbage med følgende kort på hånden: Gal Gadot som titelkarakteren, Scott Eastwood som Wonder Womans fyr, Steve Trevor, og Jason Fuchs som manuskriptforfatter. Derudover en række producenter (bl.a. Zack Snyder), men altså ingen instruktør eller øvrige skuespillere.

Warner har tidligere udtalt, at de ønsker en kvinde til at iscenesætte 'Wonder Woman', men ud over Kathryn Bigelow er det ret småt med action-vante, kvindelige instruktører i Hollywood.

Lexi Alexander stod bag den floppende Punisher: War Zone, og Patty Jenkins kom tæt på at instruere Thor: The Dark World, men forlod, ligesom MacLaren, superheltefilmen pga. kreative uoverensstemmelser.

Hvem, håber du, skal overtage instruktørjobbet?

Wonder Woman får, hvis alt går vel, premiere den 29. juni 2017.